(VIDEO) Njene petke so prava senzacija in modni hit: Posnetek, kako jih odstrani, je videlo že na milijone ljudi

D.Ži
12.07.2023 09:23

Udobje ali zapeljivost? Oboje! Spletna vplivnica je predstavila inovativno obuvalo, ki je navdušilo spletne modne mačke.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Za lepoto je vredno trpeti, pravi stara modna modrost, a časi se spreminjajo in prinašajo nove, bolj udobne rešitve. Tako je te dni priljubljena vplivnica Ashlea Belle na TikToku objavila videoposnetek, v katerem prikazuje, kako v nekaj preprostih korakih s čevljev sname visoke pete in jih zamenja z udobnejšimi.

@ashleabelle

♬ party background noises with random sentences - Ashlea Belle

Inovativni čevlji so navdušili gledalce, med uporabniki, ki so komentirali posnetek, pa so tudi moški, ki ugotavljajo, da se jim očitno nikoli več ne bo treba vrniti v avto po rezervne čevlje svoje partnerice. Prav mogoče je, da je Ashlea pravkar lansirala nov modni trend, saj je žensk, ki si želijo najti kompromis med zapeljivostjo in udobjem, vse več. Navdušenje je veliko, posnetek je namreč zbral že krepko čez 80 milijonov ogledov. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta