(VIDEO) Na TikToku se je sprožil nov trend ličenja ustnic, a mnogi trdijo, da česa bolj groznega še niso videli

D.Ži
25.10.2022 10:58

Londonski modni teden in nekaj vplivnih mojstric ličenja so na družbenih omrežjih lansirali modni trend, ki se nekaterim zdi primeren zgolj za noč čarovnic. A ne vsem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Družbeno omrežje TikTok je prava zakladnica modnih trendov iz sveta mode in lepote. Bizarnosti seveda ne manjka. V zadnjem času se je po kanalih omrežja, ki je zasvojilo zlasti mlade uporabnike, razširil nov trend. Gre za inovativen način ličenja ustnic. Pravijo mu "pillow lips" oziroma blazinske ustnice. 

@evilllllyn I wanna do this but in red next! What do you think? Would you rock this? 🌟💕 #pillowlips #lfw #londonfashionweek #makeuptutorial #liptutorial #mua #artist #greenscreen ♬ Just My Imagination (Running Away With Me) - Single Version/Mono - The Temptations

Tovrstno ličenje so pozorna modna očesa opazila v začetku prejšnjega meseca na londonskem tednu mode, medtem se je že precej razširil po spletu. Gre za nanašanje šminke in svinčnika na spodnjo ustnico, tako da dosežemo nekakšen simetrični odsev zgornje ustnice.

Naravno linijo ustnic s svinčnikom potegnemo do sredine spodnje ustnice, nato pa na tem mestu naredimo kot. Za promocijo nenavadnega trenda je najbolj zaslužna vizažistka Ana Takahashi, ki je manekenkam na tednu mode na ta način poudarila ustnice.

@boyanna95 #pillowlips#londonfashionweek#anatakahashi#makeuptrend#foryoupage#viral ♬ Fashion Style - Antarcticbreeze

Po pričakovanjih je novo ličenje kmalu postalo priljubljeno na TikToku. Medtem ko so mnogi navdušeni nad novo pogruntavščino, se najdejo tudi takšni, ki komentirajo, da je tak način risanja ustnic nepopisno grd.

Pod enim od posnetkov na TikToku, ki ima več kot milijon ogledov, se je zvrstilo nešteto negativnih komentarjev.

@karenncristel #greenscreen SS23 @Chopova Lowena art direction Reid Jamie #pillowlips #lipliner #fashionweek #fashionweekmakeup ♬ original sound - Karen Gonzalez

"Ne", "To je velika napaka", "To je smešno", "Je to šala ali kaj?", "Nisem prepričan, kako se počutim glede tega", "Ne morem zadržati smeha", je le nekaj komentarjev.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta