(VIDEO) Luka Basi nepričakovano od lomilca src do voznika tovornjaka: Brez kamionarjev svet ne bi funkcioniral

D.Ži
24.05.2022 13:05

Eden mednarodno najbolj uspešnih slovenskih izvajalcev napoveduje pohod nad Križanke in novo himno tovornjakarjev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Neo Visuals

Luka Basi, ki je v zadnjih nekaj letih nabral več kot 120 milijonov ogledov na Youtubu, je tokrat med poslušalce poslal novo pesem Kamiondžija, ki je že na dobri poti, da postane poletna uspešnica, tako kot mnoge, ki so že stalnica koncertov, zabav, žurov in radijskih postaj. Z izidom skladbe napoveduje nov album in veliko vrnitev v ljubljanske Križanke, 17. septembra.

Dalmatinska noč  je ekskluzivni koncert Luke Basija z gosti, presenečenji in nepričakovanimi dueti. Potem ko je že prvič razprodal Križanke, je pričakovanje in veselje ob najavi še toliko večje: "Začenja se poletna turneja koncertov, ki nas bo peljala povsod po Sloveniji vse do velikega zaključka v Križankah. Polna prizorišča in poslušane pesmi so nekaj, kar najbolj poboža dušo nam, izvajalcem. Nastopati pred občinstvom, ki uživa, poje tvoje pesmi od začetka do konca in ti da nazaj energijo, je povsod užitek, ne glede na kraj, mesec, vreme.  A vendar so bile Križanke mejnik v moji karieri, sploh koncertno, zato sem presrečen, da z novo pesmijo lahko naznanim tako začetek poletne turneje kot vrnitev Križanke," pravi nasmejani Basi. 

Neo Visuals

S skladbo Kamiondžija napoveduje tudi nov album, ki bo izšel v drugi polovici letošnjega leta. "Nabralo se je veliko pesmi, ponosen in presrečen sem, da moje pesmi ljudje na koncertih pojejo od začetka do konca, jih znajo na pamet. Kaj je lahko še lepšega? Nabralo se je že kar nekaj pesmi od izdaje prejšnjega albuma, nekaj jih je še v nastajanju in z veseljem napovedujem nov album še pred koncem letošnjega leta," dodaja. 

(VIDEO) Šok za oboževalce: V javnost prišle poročne fotografije Nike Zorjan, čestitala sta ji tudi Raay in Marjetka

O skladbi sami pa Basi pravi: "Kamiondžija je sicer pesem, ki diši po zabavi, dobri volji, pozitivni energiji, plesu, predvsem pa je ena od redkih tematik, ki se hudomušno dotika vseh, ki so dneve in noči na vožnjah in brez katerih svet ne bi funkcioniral. Vozniki tovornjakov, kamionov, upam, da bodo morda v tej pesmi našli svojo himno, ki jim bo krajšala čas."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta