zadnje objavljene

pogledi

več
Janis Varufakis, nekdanji grški finančni minister in profesor ekonomije na Univerzi v Atenah, Project Syndicate

mnenje

več

Popularno

Shakira na sodišču razkrila pikantne podrobnosti svojega razmerja s Piquejem: Najin odnos dolgo ni bil dovolj trden

D.Ži
28.11.2022
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Zanimivo razkritje o Shakirinem razmerju s Piquejem je pricurljalo v javnost po njenem pričanju na sodišču v Barceloni, kjer se je prejšnji teden branila pred obtožbami o davčnih prekrških med letoma 2012 in 2014.

Profimedia

Kolumbijka trdi, da do leta 2015 ni bila španska državljanka, kar je presenetljivo, saj je pet let pred tem spoznala Gerarda Piqueja, par pa se je leta 2015 razveselil svojega že drugega otroka, Sashe.

Reuters

Njun prvi otrok Milan je šolo začel obiskovati leta 2015, vendar je Shakira trdila, da njen odnos s Piquejem do leta 2015 ni bil dovolj trden, da bi zaprosila za špansko državljanstvo.

Profimedia

Po poročanju španskega časopisa La Vanguardia Shakirina obramba trdi, da med njima ni bilo "nobene trdne zaveze" in da sta se "videvala zgolj med počitnicami ali krajšimi potovanji, bodisi v Barceloni ali v drugih delih sveta".

Shakira trdi, da sta se šele konec leta 2014 odločila vzpostaviti urejeno razmerje in ostati skupaj v Španiji.

epa

Proti Shakiri obstajajo različne obtožbe zaradi davčnih kršitev, za katere ji grozi do osem let zapora. Toda glede na to, da je vsako kaznivo dejanje trajalo manj kot dve leti in da pred tem ni imela kazenske evidence, bi se verjetno zaporu lahko izognila, tudi če bi bila spoznana za krivo.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?