Umrla mlada zvezdnica ene najbolj priljubljenih grozljivk: Govorili so ji, da je napihnjen trebuh "povsem normalen"

D.Ži
26.05.2023 10:51
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

V starosti 28 let je umrla kanadska igralka Samantha Weinstein, najbolj znana po vlogi v grozljivki Carrie iz leta 2013. Šlo je za predelavo kultnega filma iz leta 1976.

Samantha, piše portal E! News, se je dve leti in pol borila z rakom jajčnikov. "Po dveh letih in pol zdravljenja raka, potovanja po svetu, posojanju glasu neštetim risanim živalim, ustvarjanju glasbe je vedela o življenju več kot večina ljudi. Zdaj se je podala na svojo naslednjo pustolovščino," piše na njenih profilih na družbenih omrežjih.

Igrati je začela pri šestih letih in nastopila v številnih filmih, kot so "Big Girl", "The Stone Age" in "Toronto Stories". V filmu Carrie je igrala vlogo Heather, ob njej sta nastopila tudi Chloë Grace Moretz in Julianne Moore.

Julija 2022 je igralka iz serije "Bratje in sestre" spregovorila o tem, da so ji pri 25-ih odkrili raka, potem ko je opazila, da je "čudno napihnjena" v predelu trebuha. "Cimra mi je zagotovila, da so njene prijateljice vedno tako napihnjene in da je to samo ovulacija ali kaj podobnega. Ni bilo tako," je nekoč povedala Samantha.

Po operaciji je štiri dni okrevala v bolnišnici, ko se je vrnila domov, je trpela zaradi hudih bolečin. "Vsak dan je bil boj," je rekla. Mož Michael Knutson je bil njena močna opora.

"Njegova mati se je osem let borila z rakom in pred dvema letoma umrla. Bil je pripravljen na to. Naučil me je, da je ljubezen nesebična, in me spomnil, da bi morala drugim ljudem pustiti, da skrbijo zame," je povedala igralka.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta