(FOTO) Trakci in verige: Lepa slovenska zvezdnica pozirala v zelo porednem modrcu, ob katerem boste zardeli

D.Ži
17.05.2023 09:52
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Inja Zalta in Dave Davis v Torontu leta 2019.
Profimedia

Pred leti je bila redna gostja v naših dnevnih sobah, tako radi smo jo gledali v priljubljeni Popovi televizijski limonadi Usodno vino, kjer jo je širša Slovenija bolje spoznala. Danes Inje Zalta na malih zaslonih skoraj ne vidimo več, ostaja pa zelo aktivna na družbenih omrežjih, kjer pelje zanimivo zgodbo in objavlja fotografije, ki so vselej malce umetniško mračne in neklišejske. Svoj običajni seksi noir je tokrat dvignila na novo raven.

Čedna igralka je pozirala v neverjetno drznem spodnjem perilu, ki je umetniški kos samo po sebi. Suvereno se je objektivu nastavila v nenavadnem dizajnerskem nedrcu, ki domišljiji ni pustil veliko prostora. Všečni so tudi trakci, verige in hlače z nizkim pasom, ki lepo razkrivajo njeno vrhunsko izklesano postavo.

Kljub izdatni količini gole kože in erotični rdeči svetlobi pa je fotografija ohranila okusnost. Inja je prava mojstrica lovljenja ravnotežja med provokacijo, umetnostjo in porednostjo. Počasi pa bi se na male ekrane vendarle lahko vrnila.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta