Trenutek je dozorel: Jan Plestenjak, ki se je umaknil z odrov, sporočil veselo novico. Mnogi so jo že slutili ...

D.Ži
08.10.2024 09:26

Kar si je zastavil, je izpolnil in se po novem letu čisto zares umaknil z odrov, zmanjšati je želel tudi uporabo pametnega telefona. Zdaj se je na družbenih omrežjih oglasil s prav posebno novico.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jan Plestenjak je lani nastopil tudi v oddaji Poglej in zadeni Reunion.
Bojan Mihalič

Precej bolj dolgočasno je na slovenski sceni, odkar se je Jan Plestenjak odločil, da se začasno umakne s scene in posveti svojemu zasebnemu življenju. Nazadnje je za širšo javnost nastopil na silvestrovo, nato pa ... molk. "Imam načrt, da januarja za tri mesece ugasnem pametni telefon in si kupim navadnega. Zadnjič sem preveril, koliko časa sem bil na telefonu, in sem bil štiri ure. Bil sem šokiran. Potem sem vprašal znanko, koliko časa je bila ona, pa mi je rekla, da osem ur. Koliko življenja zapravljamo na teh telefonih! Res ga moram odložiti. Ugasniti. Izklopiti," je za revijo Naša žena povedal konec lanskega leta.

Mnogi so se v njegovih besedah prepoznali. Kar si je zastavil, je izpolnil, četudi ni šlo za popoln umik, saj smo ga nekajkrat na družabnih dogodkih še srečali, a nastopal skoraj ni. Izjemo je naredil na šovu Lada Bizovičarja v Stožicah in na poroki Monike Avsenik in Anžeta Langusa Petrovića.

Dobrima prijateljema seveda ni mogel obrniti hrbta. A obdobje tišine in počitka se očitno izteka. Jan se je medtem oglasil na družbenih omrežjih in naznanil, da se leta 2025 spet odpravlja na turnejo po državi. Novica, ki je mnogim oboževalkam in oboževalcem zagotovo polepšala dan. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta