To so največja razkritja iz knjige Britney Spears: "Justin Timberlake mi je dal tablete ..."

D.Ži
26.10.2023 10:01

Toliko vsega se je nabralo. Nekdanja pop princeska je v težko pričakovani biografiji naredila inventuro svojega kaotičnega življenja in okostnjake vrgla iz omare.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Britney Spears še nikoli o sebi ni povedala toliko. V biografiji je predstavila svojo plat zgodbe. 
Profimedia

Izšli so dolgo pričakovani spomini Britney Spears "The Woman In Me" (Ženska v meni). V knjigi je Britney razkrila podrobnosti iz svojega življenja, za katere do nedavnega nihče ni vedel – od burne zveze s Colinom Farrellom do splava, ko je bila še v zvezi z Justinom Timberlakom. Britney je v teh spominih bolj iskrena kot kadar koli.

Na knjigo so oboževalci čakali dve leti. V tednih pred izidom so bili v svetovnih medijih objavljeni ekskluzivni odlomki, ki so razkrili ranljivo plat pevke. Najbolj odmevna je bila novica o splavu, biografija je polna velikih razkritij iz njenega življenja. Med drugim piše, da ji je Justin dal tablete za prekinitev nosečnosti.

To so največja razkritja iz knjige (poleg splava):

Podoba "večne device"

Britney piše, da je sovražila način, kako so jo mediji na začetku kariere prikazovali kot "večno devico". Pravi, da so tako imenovano podobo "dobrega dekleta" spodbujali menedžerji in tisk, ker je imela veliko najstniških oboževalcev. Razkrije, da je bila spolno aktivna od svojega 14. leta in da je ves čas zveze živela z Justinom. Justin je pokvaril pripoved o "večni devici". Zato mu je hvaležna.

"Sem jezna, ker me je predstavil kot spolno aktivno? Ne. Če sem iskrena, mi je bilo všeč, kar je rekel. Zakaj so moji menedžerji tako dolgo trdili, da sem nekakšna mlada devica celo v svojih 20-ih? Čigava stvar je, ali seksam ali ne?" piše v knjigi.

Vroča romanca s Colinom Farrellom

Leta 2002 sta se s Timberlakom razšla, potem ko jo je zapustil prek sporočila, Britney pa se je zapletla z igralcem Collinom Farrellom. Njuno romanco je primerjala z "uličnim spopadom". Spoznala ga je prek klubskega promotorja na snemanju njegovega filma S.W.A.T. leta 2003.

Pevka razkrije, da so med njima takoj preskočile iskrice, srečanje pa se je končalo z obilico intenzivnega seksa, ki ga je opisala kot "dvotedenski hud prepir". "Pretep je edina prava beseda za to - bila sva nenehno drug na drugem, tako strastno sva se pretepala, da je bilo videti kot ulični prepir," se spominja pevka. Medtem ko se je videvala z igralcem, Justina še ni povsem prebolela, spraševala se je, ali lahko kratkotrajna romanca s Farrellom preraste v kaj več kot to.

Justin Timberlake in Christina Aguilera

Piše, da je poklicala  Timberlaka in svojo dolgoletno pop tekmico Aguilero. Justin in Christina sta se skupaj združila na turneji Justified & Stripped Tour leta 2003 – le leto po tem, ko ji je dal košarico. Skupaj sta pozirala tudi za naslovnico revije Rolling Stone, Justin je Christino gledal s, kot je opisala Britney, "seksi pogledom". "Tudi če niso poskušali biti kruti, se mi je zdelo, kot da samo dajejo sol na rane. Zakaj je bilo vsem tako enostavno pozabiti, da sem človeško bitje - dovolj ranljivo, da lahko ti naslovi pustijo modrice?" se sprašuje Britney.

Komentarji na račun videza

V spominih se Britney spominja, kako jo je javnost dojemala skozi kariero. V intervjujih in v javnosti nasploh se je soočala s "čudnimi komentarji" o svojih prsih in ugibanjih o tem, ali je imela plastično operacijo. Pravi, da jo je bilo strah, ko je med občinstvom videla, da je vse več starejših moških strmelo vanjo.

Intervju z Diane Sawyer iz leta 2003 je označila za zloglasen in kritizirala voditeljico, ker ji je po razpadu zveze postavljala neprijetna vprašanja o Justinu, ki so jo spravila v jok. "Ne bi smela biti prisiljena govoriti na nacionalni televiziji, prisiljena jokati pred neznanko, žensko, ki me je neusmiljeno zasliševala," piše Britney.

Depresija po rojstvu sinov

Britney je priznala, da je bila zelo zaščitniška do svojih sinov. "Postala bi depresivna, ko ju ne bi več varno držala v naročju. Zdela sta se tako ranljiva v svetu posmehljivih paparacev in tabloidov. Najbrž sem bila nekoliko preveč zaščitniška, ko mami prva dva meseca nisem dovolila, da drži Jaydena," piše.

Kot pravi, so jo paparaci neusmiljeno zasledovali pred rojstvom otrok in po njem. Spomnila se je trenutka, ko si je leta 2007 obrila glavo. Njen novi videz, kot pravi, je bil sporočilo "jebi se, svet", potem ko so jo leta predstavljali kot "dobro dekle".

Omenila je tudi dogodek, ko je z dežnikom napadla avtomobil paparaca. Pravi, da se ji je zmešalo, ker je fotograf ni hotel pustiti same v "enem najhujših trenutkov mojega življenja". Na koncu se je Britney opravičila agenciji, za katero dela fotograf, in jim povedala, da ni bila povsem pri sebi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta