Neskončna bolečina. Zaročenec Britney Spears po izgubi otroka o najtežjih trenutkih: Težko je, a nisva sama

D.Ži
18.05.2022 09:56

Zvezdnika pravita, da sta novico o nosečnosti morda razkrila prehitro, a sta bila preveč vesela, da bi jo obdržala le zase.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Zaročenec pop pevke Britney Spears, Sam Asghari, se je oboževalcem zahvalil za podporo, potem ko je javnost pretresla novica, da je par izgubil nerojenega otroka. Zgodilo se je le mesec dni po tem, ko sta medijem sporočila novico o veselem pričakovanju.

Profimedia

Sam je delil zgodbo na Instagramu, v kateri je zapisal: "Čutiva vašo podporo. Stvari jemljeva pozitivno in greva naprej v prihodnost. Težko je, a nisva sama. Hvala, ker spoštujete našo zasebnost. Kmalu bova razširila družino."

Pevka je pred kratkim sporočila, da z Asgharijem pričakujeta prvega skupnega otroka, po izgubi pa sta žalostno novico delila v skupni izjavi, ki je bila objavljena na njenem Instagram profilu.

Profimedia

"Z največjo žalostjo sporočava, da sva izgubila najinega čudovitega otroka v začetni fazi nosečnosti," je zapisala.

"To je tragedija za vsakega starša. Morda bi morala še malo počakati, preden sva razglasila novico o nosečnosti, a sva bila preveč navdušena. Najina ljubezen je najina moč. Še naprej se bova trudila širiti najino čudovito družino. Prosiva za zasebnost v v teh težkih časih," je takrat zapisala pevka, ki je v zadnjih tednih na Instagramu oboževalce redno obveščala o svoji nosečnosti.

Profimedia

Spears in Asghari sta se spoznala leta 2016, ko sta skupaj delala na videospotu za njeno pesem Slumber Party. Iskrica je hitro preskočila, zaročila pa sta se septembra 2021.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta