Tina Maze presenetila z zelo iskrenim razmislekom o svojem življenju in karieri: "Točno vem, kaj je šlo narobe"

D.Ži
18.10.2024 12:17

Za nekoga povsem običajen kaktus ima za našo najboljšo smučarko prav poseben pomen. V njem je našla tudi delček svoje zgodbe.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tina Maze v domačem kaktusu vidi sebe. 
Profimedia

Zanimivo je spremljati življenje Tine Maze po koncu tekmovalne smučarke kariere, saj se ji tudi brez snega in kombinezona vedno veliko dogaja. In če že bežno preletite njen instagramovski profil, hitro začutite, kako zelo uživa v svojem družinskem življenju. Kar naenkrat so svoj prostor in čas dobile reči, za katere v letih, ko je še osvajala medalje, ni našla časa. S partnerjem Andreo Massijem in hčerko Anouk živi v italijanskem Gradežu, kjer ji dušo polnita tudi milo podnebje in bližina morja. Tako je te dni med svoje sledilce poslala zanimivo fotografijo domačega kaktusa, ki ima zanjo prav poseben pomen.

"Nekdo bo rekel… uuuu lep kaktus, a zame je veliko več. Vsako zimo ga nesemo v hišo, vsako pomlad ga prinesemo ven. Skrbimo za njega in mnoge druge. Biti obkrožen z njimi je poseben občutek. A ta postaja še bolj poseben – spominja me na moja poglavja športne kariere. In točno vem, kaj je šlo narobe, kjer je nehal rasti. Hej prijatelj, če je temu tako, je zdaj čas za tvojo mini različico!" je na Instagramu zapisala Tina in s tem sledilcem odprla nov prostor za razmislek o lastnih vzponih in padcih. 

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta