(SLAČILNICA) Raiven o psihoterapiji, svojem fantu in poroki: "Moj dragi mi vedno reče, da rada praskam tam, kjer boli"

Za.B.
10.10.2024 15:34

Niti slutila ni, da bo nekaj dni kasneje pristala v bolnišnici. Aktualna evrovizijka je obiskala Večerov podkast in v njem na široko odprla srce in misli. Tudi o partnerju in psihičnih težavah. Kmalu prihaja v Narodni dom Maribor.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nekaj dni, preden je povsem nepričakovano morala zaradi zdravstvenih težav na abdominalno operacijo, se je Raiven oglasila v Večerovem podkastu Slačilnica, v katerem je na široko odprla svoje misli in srce. O življenju, glasbi, mednarodni karieri, ljubezni in svoji publiki. Razkrila je, da je po majski Pesmi Evrovizije šla na psihoterapijo. "Tudi sicer redno hodim na psihoterapijo, ker jo tudi študiram in mi je prišla zelo prav. Šele zdaj počasi dojemam, da je Evrovizije res konec," pravi. "Takrat mi nič ni šlo zares na živce, bila sem kot v sanjah. Končno sem bila tam, kjer sem si želela biti. Tja sem prišla pet, vse okoli mene je bilo dobro organizirano, profesionalno, v ekipi sem imela dobro oporo, tudi kar se švedske ekipe tiče. Ni bilo tako kot v Sloveniji, kjer smo pevci poleg vsega še skrbniki družbenih omrežij, stilisti, menedžerji ... Prišla sem počet tisto, kar znam," dodaja. 26. oktobra bo nastopila v Narodnem domu Maribor.

Pela je na treh Paradah ponosa, poslušalci pa so jo vzeli tako za svojo, da ji pravijo kar Mama. Je pričakovala, da bo postala gej ikona? "Ne, mi je pa všeč. Pa saj to je že tako ali tako moj krog, mnogi moji prijatelji so iz te skupnosti in zelo dobro se počutim med njimi. Vesela sem in to se mi zdi velik privilegij," je ponosna. Spregovorila je tudi o svojem fantu, kar sicer v medijih počne zelo redko. "Rok je zelo zadržan, v veliko pogledih precej drugačen od mene. Vedno reče, da je on skala, jaz pa val. In tako tudi je. Veliko bolj kaotična sem od njega, on je tak ... zelo stoičen, miren, umirjen, zanesljiv, preudaren. To je Rok," ga opiše. "Vem, da včasih dajeva občutek, kot da jaz tečem, on pa je kot ena lutka. Ali da sem kot medvedka, ki ga vlečem po tleh, on pa komaj vzdrži, a mi nekako pusti. (smeh) Ne, zaenkrat vse dobro pelje. Nima potrebe po kakršnemkoli izpostavljanju, ni iz glasbenega sveta, študiral je arhitekturo, ukvarja se z gradbeništvom," dodaja. Odgovorila je tudi na vprašanje, ali se bosta poročila. Odgovor vas čaka v Slačilnici.

Podkastu lahko prisluhnete na platformah za podkaste ali na povezavi TUKAJ. Vabljeni, da se na podkast naročite.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta