Spremenjena do neprepoznavnosti: Nekoč ena najlepših igralk je s številnimi posegi iz sebe naredila karikaturo

D.Ži
05.05.2023 10:47

Škoda. Ne manjka tistih, ki trdno verjamejo, da bi bila 61-letna Meg Ryan bistveno lepša, če na sebi ne bi spremenila ničesar.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Spremenjena Meg Ryan in Michael J. Fox na premieri njegovega novega filma Still. 
Profimedia

Nekoč najljubša hollywoodska blondinka, igralka Meg Ryan, se je skozi leta zelo spremenila in zadnjič, ko se je po dolgem času pokazala na ulicah New Yorka, je ni bilo prav lahko prepoznati. 

Meg Ryan in Tracy Pollan 
Profimedia

61-letna igralka, ki se v javnosti ni fotografirala že od novembra, je s svojim videzom, ki je očitno posledica premnogih estetskih posegov in operacij, presenetila na predvajanju dokumentarnega filma Still režiserja Michaela J. Foxa.

Meg Ryan, Michael J. Fox in Tracy Pollan
Profimedia

Meg sicer že dolgo zanika kakršne koli lepotne operacije, a ji le še težko verjamemo, saj je njen obraz zelo spremenjen. 

Na projekciji, ki je bila v Lincolnovem centru, je bila Meg videti dobre volje, ko je pozirala s prijatelji, tudi z Billom Murrayjem in Elvisom Costellom. Čeprav zadnje čase le redko hodi ven, je tokrat želela podpreti Michaela in njegov film o boju s Parkinsonovo boleznijo.

Megin videz je v zadnjih letih spodbudil govorice o operacijah, ona pa o tej temi ni hotela govoriti.

"Iskreno povedano, temu ne posvečam veliko pozornosti. Danes je na svetu veliko sovraštva in tako enostavno je soditi," je leta 2015 povedala za revijo Porter, ko so jo vprašali o domnevnih posegih. 

Profimedia

Leto kasneje je plastični kirurg Mark Youssef analiziral njen obraz za Hollywood Life in dejal, da meni, da je prestala preveč popravkov.

"Najbolj očitna stvar, ki jo je naredila, je nekakšno polnilo ali prenos maščobe v lica. Vsekakor je preveč, ker so njene ličnice polne in prevelike. Ko se nasmehne, se vse to polnilo pomakne navzgor in njene oči so videti manjše," je dejal strokovnjak.

Dodal je še, da je po njegovem izvedenskem mnenju prestala tudi operacijo nosu, korekcijo ustnic, vbrizgavanje botoksa in lifting obraza.

Meg Ryan leta 1998
Reuter

"Konica njenega nosu je ožja kot prej. Konica je videti bolj stisnjena, zato je zelo možno, da je prestala rinoplastiko. Zagotovo ima dodan volumen tudi v ustnicah, botoks pa v čelu. Operacija, ki je najbolj drastično spremenila obliko njenega obraza, je lifting," je sklenil.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta