Španijo trese kraljevi škandal: Je poročena kraljica Letizia res ljubimkala s svojim svakom in mu pošiljala sporočila?

D.Ži
05.12.2023 10:37

Dolgo se je zdelo, da na španskem dvoru vlada družinska idila. Dokler se ni oglasil moški, ki je nekoč bil poročen s kraljičino sestro, in objavil stara pikantna dopisovanja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Je kraljica Letizia svojemu bivšemu svaku res pošiljala ljubezenska sporočila?
Profimedia

Glavna novica v španskih medijih te dni je domnevno prešuštvo kraljice Letizie. Kraljičin bivši svak Jamie Del Burgo namreč trdi, da je imela Letizia afero z njim, preden se je poročil z njeno sestro Thelmo, kot dokaz afere pa je priložil še nikoli prej videno kraljičino fotografijo.

53-letni poslovnež Del Burgo, ki trenutno živi v Veliki Britaniji, pravi, da sta bila z Letizio v zvezi tudi po njeni poroki s kraljem Filipom VI. leta 2004. Trdi, da sta bila skupaj, ko je spoznala bodočega španskega kralja, in objavil selfie, ki naj bi ga kraljica posnela med nosečnostjo, na posnetku datum nastanka sicer ni naveden.

Na fotografiji naj bi nosila njegovo črno pašmino, zraven pa je objavil sporočilo, ki naj bi mu ga poslala španska kraljica in se, kot pravi, glasi: "Ljubezen. Nosim tvojo pašmino. Počutim se, kot da si z mano. Ona skrbi zame. Ona pazi name. Odštevam ure do ponovnega srečanja. Ljubim te."

Španski kraljevi par v javnosti slovi po svojem harmoničnem zakonu. No, te dni se imata Filip in Letizia kar veliko za pogovoriti. 
Profimedia

Vse to je Jamie objavil na omrežju X, kjer je svoj račun malo za tem izbrisal. Mnogi dvomijo v resničnost njegovih izjav, saj ni konkretnih dokazov, da bi mu Letizia poslala tisto fotografijo in sporočilo. Tiskovni predstavnik španske kraljeve družine je dejal, da na Jamiejeve izjave nimajo komentarja.

Podjetnik je bil med letoma 2012 in 2014 poročen z Letizijino sestro Thelmo. Novinar Jaime Peñafiel, ki je napisal knjigo o kraljici, je povedal, da je bila Letizia sicer res Jamiejeva velika ljubezen, a da se je njun odnos prelevil v prijateljskega, potem ko se je začela videvati s Filipom.

Lepa kraljica Letizia je ena najbolj priljubljenih članic španske kraljeve družine.  
Profimedia

Jamie je novinarju povedal, da je Letizio spoznal leta 2000 in da jo je nameraval zasnubiti, ko mu je med večerjo povedala, da hodi s Filipom, s katerim je poročena od leta 2004. Da bi opisal resnost njunega razmerja, je povedal novinarju, da je na tisti večerji v žepu skrival zaročni prstan.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta