Slovenski nogometaš se brani pred očitki bivše: Trdi, da ni imel spolnega razmerja z moškim ali s transspolno osebo

D.Ži
16.03.2023 12:17
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Če duševno zdravje mojega sina ne bi bilo ogroženo, vem, da bi bila to nizkoproračunska komedija," pravi Verbič. 
Profimedia

V Sloveniji trenutno teče več zvezdniških ločitvenih vojn. In nekatere se razvijajo v zelo mračno smer, ko javno pranje umazanega perila postaja samoumevno sredstvo za obračun z bivšim partnerjem. Zelo napeto je med slovenskim nogometašem, reprezentantom Benjaminom Verbičem, in njegovo nekdanjo partnerico​.

Profimedia

Lahko bi bila to najlepša leta življenja, saj je njegova takratna partnerica, ukrajinska manekenka Alvina Tsarenko, poleti 2021 rodila sina Maja. A je kmalu šlo vse po zlu, ljubezen je izpuhtela in se izrodila v javno obmetavanje z očitki. Dvojica se je razšla, on trenutno denar služi v Grčiji, kamor sta odšla tudi Alvina in sin. 

O tem, kaj naj bi se med bivšima partnerjema dogajalo, smo v zadnjem času prebrali veliko. Ona je celo namignila, da naj bi jemal prepovedane substance in ji poskušal odvzeti otroka. Sodišče je sicer v tej zadevi razsodilo v prid matere. Alvina se je bivšega temeljito lotila na družbenih omrežjih, s podporo sledilcev, ki ji bojda pošiljajo posnetke bivšega v družbi transspolne osebe iz Slovenije.

Profimedia

Glede na to, da živimo v svobodni, enakopravni Evropi, ki se zavzema za strpnost, s tem sicer ni nič narobe. Pojavili so se tudi namigi, da naj bi nogometaš s to osebo bil v intimnem odnosu. 

Na očitke se je Benjamin Verbič odzval z daljšim zapisom na spletu. Razpisal se je v angleščini, njegove besede pa lahko prevedemo tako:

"Žal mi je, da vam morim z gdč. Alvine Tsarenko, a čutim, da moram, ker vse njene laži o mojem osebnem življenju prihajajo z njene strani z razlogom, da vpliva na grško sodstvo, saj si prizadevam dobiti skrbništvo nad svojim sinom. Samo pojasnim, da se opredeljujem kot heteroseksualna oseba in nisem imel nikoli kakršnegakoli spolnega ali romantičnega razmerja z moškim ali s transspolno osebo. Alvina je priredila (fotošop) sliko mojega nekdanjega dekleta Lilly (ko je sliki dodala moški spolni organ) in sedaj trdi, da sem šel v klub z dvema transspolnima osebama! Tokrat sta bili z menoj moja sestrična Jerneja in njena prijateljica Katja iz Slovenije. Če duševno zdravje mojega sina ne bi bilo ogroženo, vem, da bi bila to nizkoproračunska komedija," je pojasnil. Naslednje poglavje neprijetnega javnega obračuna je zagotovo že blizu. 

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?