(FOTO) Problematični par: Igralka zgoraj brez stala na balkonu, on pa ji je nadel kopalke. Za njima je nešteto kriz

D.Ži
15.09.2022 10:16

Shia LaBeouf in Mia Goth te dni uživata na dopustu pri naših sosedih. Na hude drame v svoji zvezi sta očitno pozabila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Razvpita slavna zaljubljenca, igralca Shia LaBeouf in Mia Goth trenutno uživata na počitnicah v prestižnem italijanskem Portofinu, paparaci pa so ju opazili na balkonu njunega apartmaja.

Profimedia

Shia je sedel za mizo in tipkal po prenosnem računalniku, nato pa ženi pomagal zavezati zgornji del kopalk. Pred tem se je brez zadržkov gola sprehajala po balkonu, v naročju pa je držala tudi njuno petmesečno dojenčico Isabel.

Profimedia

"Imava punčko Isabel, stara je pet mesecev in se šele začenja razvijati, super je!" je avgusta za eNews povedal igralec.

Nosečnost žene Mie je dolgo skrival, par je precej skrivnosten ostal tudi ob rojstvu hčerke. Da je prijokala na svet, so mediji objavili v začetku februarja, par, za katerim je burna zgodovina, pa novice dolgo ni pokomentiral.

Profimedia

Mia in osem let starejši Shia sta se spoznala leta 2012 na snemanju kontroverznega filma Nimfomanka, kjer sta se med snemanjem spolnih prizorov zaljubila in nato začela razmerje. Vendar v njunem odnosu niso dolgo cvetele rožice, vse bolj je prihajalo do izraza njegovo problematično vedenje, pa tudi odvisnost od alkohola in mamil.

Junija 2015 je revija Entertainment Tonight na spletu objavila videoposnetek, v katerem igralec v javnosti besen razglaša, da bi Mio najraje ubil. Leto pozneje sta se vendarle poročila v Las Vegasu, kar je potrdil v oddaji Ellen DeGeneres.

Profimedia

Par je leta 2018 uradno sporočil, da je zgodba končana in da se ločujeta.

Po tem sta se skozi leta večkrat pobotala in razšla, Shia je medtem hodil z glasbenico FKA Twigs in igralko Maid Margaret Qualley.

Profimedia

FKA Twigs ga je tožila zaradi spolnega napada in psihičnega nasilja, Margaret pa je za Harper's Bazaar izjavila, da verjame njenim obtožbam.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta