Slavna srbska voditeljica razkrila, koliko zasluži na uro: "Sem poslovna ženska, za čiščenje kopalnice raje plačam"

D.Ži
23.09.2024 10:30

Slavna svetlolaska trdi, da jo je denar vedno imel rad, ker ga zna spoštovati, a od njega ni odvisna.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jovana Jeremić pravi, da raje služi denar, kot pa da bi doma gospodinjila.   
Profimedia

Jovana Jeremić je znana srbska voditeljica, ki s svojimi komentarji pogosto nasmeje občinstvo, hkrati pa spodbuja razprave. Tokrat je presenetila z razkritjem, koliko zasluži v eni uri.

Voditeljica je povedala tudi, da ne mara opravljati gospodinjskih opravil, saj je to zanjo izguba časa.

"Vedno sem bila šefova hči in znam spoštovati denar. Noče denar vseh, sam izbira, v čigave roke gre in rad ima ljudi, ki ga spoštujejo, a niso odvisni od njega. To je filozofija, ki me jo je naučil oče, ki si je vedno želel denarja. Vedno je govoril, naj mi denar ne vzame duše, naj spoštujem vsak evro, da me bo imel denar rad. Že milijonkrat se mi je zgodilo, da denar ni moja prioriteta. Dela, ki ga opravljam, ne opravljam za denar, leta sem delala na televiziji brez evrov, a je denar sklenil, da pride v moje roke, ker me je vedno imel rad in me ima še danes,'' je povedala, poroča Scena.

"Oče mi je rekel, da so vedno imeli denar, ko sem živela pri njih, in ko sem odšla, se je kupček začel zmanjševati, a dobro. Zdaj sem tukaj, da jim pomagam. Trudim se, da ne preživim veliko časa doma, ker je čas doma zapravljen denar. Sem poslovna ženska in raje zaslužim 200-300 evrov na uro, kot da bi drgnila kopalnico in sesala hišo, saj bom ženski za to plačala 5-6 evrov, tako je ceneje,'' priznava Jeremić.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta