Poiščite svoj sejem

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
03.03.2023 08:18

Celjski sejem vabi na 5 marčnih sejmov med 17. in 19. marcem!

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv naročnika
Arhiv naročnika

Pet izvrstnih sejmov čaka, da jih spoznate in osvojite! Z eno vstopnico jih boste obiskali vseh pet - Festival kave Slovenija, Altermed & GreenVita, Dnevi lovstva, Dnevi ribištva in ApiSlovenija (ta sejem izjemoma samo 18. in 19. marca).

Marčni sejmi vam bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pa naj si gre za nakup prvovrstne kave za nov kavni aparat ali vprašanje, kako skuhati najboljšo kavo, ali za informacije, kam po dobro počutje, kako se lotiti vaših bolečin ali kje kupiti naravno kozmetiko in kam zaviti po dober tretma za podporo vašemu zdravju, pa tudi, kje in kako začeti s samooskrbo in kje kupiti prave sadike, semena ter kako za njih skrbeti, da boste končno imeli svoj lastni pridelek.

Arhiv naročnika

Pa to sploh še ni vse, kar bodo sejmi prinesli kup novih informacij – izvedeli boste, kje najti najbolj prvovrsten med ali čebelarsko opremo, spoznali najboljše medene izdelke in se nato podali še do tekmovanja v kuhanju lovskega golaža in spoznali lovce, njihovo opremo, poslanstvo, ki ga širijo pri varovanju narave, pa kinologe in sokolarstvo, hkrati pa boste hoteli spoznati še njihove kolege ribiče in njihovo opremo.

Na sejmih bo velik poudarek na zdravem načinu življenja in samooskrbi ter dobremu počutju. Našli boste veliko idej, kako poskrbeti zase, da se bomo zadovoljni soočali z izzivi vsakdanjega življenja. Izvedeli in videli boste veliko novega, spoznali boste nove slovenske razstavljavce, ki vas bodo s svojo ponudbo navdušili. Na koncu si boste še odpočili na Festivalu kave Slovenija, kjer se boste poleg kave seznanili s številnimi drugimi butičnimi okusi – od ginov do slaščic.

Arhiv naročnika

Ta dan bo pravo doživetje za vas, zato ste vabljeni na edinstveno sejemsko dogodivščino na Celjski sejem. Povabite družino, prijatelje in se podajte na enodnevni izlet, da skupaj doživite res dobro zabavo, o kateri boste še dolgo govorili.

Tako zanimivega in razgibanega sejemskega dogajanja resnično ne želite zamuditi!

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.