Oddaje ne bo več, tako ganljivo se je od šova, ki je iz nje naredil zvezdo, poslovila Melani Mekicar

D.Ži
23.11.2023 10:34

Gledalci so vse prej kot navdušeni, ekipa osrednje razvedrilne oddaje TV Slovenija po potrebuje počitek.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Melani Mekicar bo vrvež, ki je spremljal nastajanje oddaje, pogrešala, a nekaj počitka se bo najbrž prileglo. 
Adrian Pregelj

Še ena razvedrilna oddaja postaja del arhiva TV Slovenija in, sodeč po komentarjih na družbenih omrežjih, gledalci na to niso bili pripravljeni, saj pišejo, da jo bodo pogrešali. A odločitev je padla in minuli torek so v studiu naše javne televizije posneli zadnjo oddajo V petek zvečer, ki so jo radi spremljali zlasti ljubitelji slovenske glasbe, saj so ji v njej vselej namenjali veliko prostora, svojevrstna značilnost šova so bila tudi nepričakovana sodelovanja glasbenikov iz različnih žanrov. Od največjega projekta, v katerem je do zdaj sodelovala, se je s fotografijo na instagramovskih zgodbah poslovila tudi voditeljica Melani Mekicar, ki je prav zaradi te oddaje postala ena najbolj znanih Slovenk. 

"Za nekaj časa je to zadnji tak selfie iz garderobe," je pripisala in s šopkom v rokah, opremljena s svojim nepogrešljivim širokim nasmeškom pozirala za sebek. Kasneje je na svojem profilu objavila še nekaj utrinkov in dodala, da je bilo vse skupaj lepo in da bo dogajanje pogrešala. 

Novica, da oddaje - vsaj zaenkrat - ne bodo več snemali, je gledalce presenetila pred kratkim, nihče ni slutil, da bi utegnila sedma sezona biti zadnja. Kot so pojasnili ustvarjalci, naj bi ekipa nujno potrebovala premor, voditelj, modrijan Blaž Švab naj bi si želel več časa posvetiti glasbi in svoji mladi družini. 

Melani Mekicar in Blaž Švab sta skozi oddajo spretno krmarila sedem sezon.
Adrijan Pregelj

Morda pa se volja do nadaljevanja po dolgem premoru vrne. Da jih boste pogrešali vsaj malo manj, bo poskrbel še velik silvestrski šov, ki ga bodo 8. decembra posneli v Mariboru. Potem pa ... Nič več V petek zvečer. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta