Ne upajte na čudež: Nove informacije BBC razkrile, kako katastrofalni so odnosi znotraj britanske kraljeve družine

D.Ži
07.02.2024 11:31

Niti očetova bolezen očitno ne bo povezala sprtih princev. Srečanje Harryja in Williama, kljub temu, da sta trenutno oba v Veliki Britaniji, ni predvideno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Včasih so bili tako zelo povezani, danes William in Kate ter Harry in Meghan ne komunicirajo več. Preveč zamer se je zabralo.    
Profimedia

Ne gre upati na čudež. Vsaj ne, kar se izboljšanja odnosov znotraj sprte britanske kraljeve družine tiče, kljub težavam, ki so večje od starih zamer. 

Srečanje princa Harryja (39) in njegovega brata Williama (41), ni v načrtu, piše BBC. Takoj ko je postalo znano, da bo vojvoda Susseški iz ZDA pripotoval v London, da bi podprl svojega očeta, kralja Karla III. (75), ki je zbolel za rakom in se v ponedeljek že začel zdraviti, so britanski mediji začeli ugibati, da bi se sprta brata v tem težkem obdobju lahko pobotala.

Na silo združeni. Sprta zakonska para smo nazadnje skupaj videli po kraljičini smrti.  
Profimedia

Harry je v London prispel v torek, potem ko je pripotoval iz Kalifornije, kjer živi s svojo družino. Ko je prišel v Clarence House, kjer zdaj živi njegov oče, so ga fotografirali številni fotografi. 

Harry je tudi tokrat v London prispel sam, brez žene Meghan in njunih dveh otrok, Archieja in Lilibet. Harry in kralj se v živo nista videla od kronanja, ki je bilo v začetku maja 2023. 

"Upam, da bo Harry otroka nekoč pripeljal v London. To bi bilo lepo," je za People povedal neimenovan vir, ki naj bi bil kraljevi družini blizu. 

Odkar je Harry objavil knjigo Rezerva, so njegovi odnosi z bratom in svakinjo globoko v ledeni dobi.  
Profimedia

Vojvoda sussekški je v svojih razvpitih spominih Rezerva, ki so izšli januarja 2022, razkril, da ni v najboljših odnosih s svojo družino, vključno z bratom Williamom, s katerim naj bi se bila nekoč celo zravsala. Zaradi številnih razkritih skrivnosti naj bi, kot trdijo poznavalci, odnosi med bratoma bila ohlajeni do te točke, da drug drugega sploh ne zanimata več. Kraljeva družina naj bi Harryja gledala kot na ubežnika, William naj bi to mnenje delil. 

Časnik Times piše, da sta se Harry in William sprla, še preden se je Harry spustil v razmerje z ameriško igralko Meghan Markle. Brata, ki sta si delila dobrodelno organizacijo, se nista mogla dogovoriti, kako bi reševala ogrožene živali v Afriki. Po poroki z nepriljubljeno Meghan so odnosi šli le še strmo navzdol. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta