Najprej je odšla partnerka, zdaj Pop TV zapušča še ta zelo znani novinar, ki pravi, da ima novinarstva dovolj

D.Ži
07.03.2024 09:45

Na vse daljšem seznamu znanih in manj znanih imen, ki so se poslovili od naše največje komercialne televizije, je tudi novinar, ki je kar 12 let bil del oddaje 24 ur.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Veliko odhodov in prihodov zadnje čase doživlja slovenska televizijska scena, na kateri se novinarji in voditelji selijo iz televizije na televizijo, iz takšnega ali drugačnega razloga. Zadnji opaznejši odhod je na Pop TV napovedal dolgoletni novinar Miha Krajnc, ki je več kot desetletje bil del informativne oddaje 24 ur. Po tem, ko je zadnji dve leti delal na portalu naše največje komercialne televizije, se je odločil za samostojno podjetniško pot, kar je potrdil za Zurnal24.

Povedal je, da ima novinarstva dovolj in gre za sporazumni razhod. Kaj namerava početi v bodoče, še ne razkriva, naj bi pa šlo za tehnične inovacije, povezane s trgom delovne sile. Že nekaj časa se ukvarja tudi z uporabo vse bolj prisotne umetne inteligence. Že leta 2016 je s Pop TV odšla tudi njegova partnerica, športna novinarka Nada Pavšin, ki je novo karierno priložnost našla na AMZS. 

Sicer pa je s Pro Plusa v zadnjem času odšlo kar nekaj zvenečih imen, med njimi Karmen Lugarič, ki je dvanajst let bila del ekipe Sveta na Kanalu A, pa Nataša Gavranič, Kaya Solo, Gaber Keržišnik, Tjaša Petrič Cvet, Kristina Hacin in Milena Novak.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta