Jurij Zrnec o tem, da je prebolel koronavirus: "Začel sem jokati kot otrok"

A.L.
14.10.2020 09:44

"Ljudje, nujno. Če se vam to zgodi, takoj obvestite ljudi. Ne čakati," sporoča Jurij Zrnec.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Jurij Zrnec, ki velja za enega najbolj priljubljenih in cenjenih slovenskih igralcev, je v oddaji Zvezdane Mlakar priznal, da je nedavno prebolel novi koronavirus. Pravi, da sta bila edina simptoma utrujenost in izguba vonja. "Lahko bi gorelo zraven mene, pa ne bi vedel," je dal prispodobo in dodal, da je zaradi bolezni doma preživel tri tedne.

Igralski kolegici iz SNG Drama je v oddaji dejal, da se je najbolj bal za svoje bližnje. V tednu pred potrditvijo diagnoze je bil na več praznovanjih, tudi fantovščini. "Ljudje, nujno. Če se vam to zgodi, takoj obvestite ljudi. Ne čakati," je posvaril vse, ki bi se lahko okužili, in priznal, da je bilo tudi njemu precej težko vse seznaniti z novico o bolezni.

"Začel sem jokati kot otrok. Ampak ne zaradi sebe," je povedal o trenutku, ko je izvedel, da je zbolel. Bal se je predvsem, da bi okužil koga od tistih, s katerimi je bil v stiku, med drugim tudi svojega očeta. Izkazalo se je, da ni okužil nikogar.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta