Filmski svet pretresen: 40-letni zvezdnik padel z balkona in umrl, varnostna kamera je posnela zelo čudno situacijo

D.Ži
24.07.2024 09:32

Gledalci in prijatelji so ga oboževali, oče se spominja njegove prijaznosti in preprostosti. Življenje filmskega zvezdnika je mnogo prerano prekinila tragedija.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Brazilski igralec Thommy Schiavo je umrl v starosti 40 let po padcu z balkona svojega stanovanja. V globino je omahnil iz drugega nadstropja. Schiavo, najbolj znan po vlogah v televizijskih nadaljevankah, je po poročanju civilne policije Mato Grosso v soboto zgodaj zjutraj padel iz svojega bivališča v mestu Cuiabá.

Posnetki varnostnih kamer kažejo igralca, kako na balkonu sedi po razuzdani noči s prijatelji. Videti je, da je družba pretiravala z alkoholom, Thommy je padel s stola ter za nekaj minut obležal. Nato je vstal, izgubil ravnotežje in padel čez ograjo. Mož in oče je padel skoraj štiri metre globoko, našli so ga ležečega z obrazom navzdol. Umrl je na kraju dogodka.

"To je boleč trenutek, tako boli, da se ne da povedati. Slišala sva se vsak dan, vsak dan za dobro jutro, dober dan, klical me je za vse, jaz njega tudi. Bil je fantastična oseba, vsi so ga imeli radi. Bil je skromen, preprost in s tem je osvajal ljudi," je za brazilske medije povedal užaloščen oče preminulega igralca. Razkril je tudi, da je njegov sin pred kratkim končal snemanje nove nadaljevanke. Igralčevi prijatelji so po tragediji stopili v stik z njegovim svakom, ta pa je moral očetu povedati, da je njegov sin umrl. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta