(FOTO) Zvezdnik serije Ja, Chef bo kmalu že drugič postal očka

Njena.si
07.10.2024 09:03

Igralca Klemen Janežič in Nina Ivanišin Janežič pričakujeta drugega otroka. Nosečnost sta zelo dolgo uspešno skrivala pred očmi javnosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jurij Zrnec, Katarina Čas, Klemen Janežič
Voyo

V novih začasnih prostorih SNG Drama Ljubljana na Litostrojski cesti je pred dnevi potekala težko pričakovana premiera predstave Povišica, ki odpira letošnjo gledališko sezono. Pod režisersko taktirko Anđelke Nikolić so na oder stopili priznani slovenski igralci, med njimi Klemen Janežič, Brane Grubar, Rok Vihar in Sabina Kogovšek. Premiera je označila pomemben dogodek za ljubljansko gledališče, ki se je v tem obdobju začasno preselilo v nov prostor.

Po ločitvi od Jurija Zrneca je zvezdnica serije Skrito v raju srečno zaljubljena v tega simpatičnega igralca

Med obiskovalci, med katerimi je bila tudi predsednica Republike Slovenije Nataša Pirc Musar z možem Alešem Musarjem, so igralce podprli tudi številni prijatelji in družinski člani. Med njimi pa smo opazili široko nasmejano ženo Klemna Janežiča, ki ima v predstavi eno izmed glavnih vlog, igralko Nino Ivanišin Janežič. Ob tem pa smo bili prijetno presenečeni, ko smo opazili, da ima Nina že lepo zaobljen nosečniški trebušček.

Nina Ivanišin Janežič je moža podprla na premieri in pokazala že lepo zaobljen nosečniški trebušček.
SR

Igralski par, ki se je poročil leta 2018, je drugo nosečnost pred javnostjo uspešno skrival kar nekaj mesecev, saj nam je uspelo izvedeti, da je Nina že v zadnjem tromesečju nosečnosti. Nina in Klemen sta se sicer rojstva prvorojenke razveselila poleti leta 2021. Triletnica pa bo tako že zelo kmalu postala starejša sestra. Dejstvo, da javnost za nosečnost ni vedela, niti ni presenetljivo, saj igralca le redko javno delita delčke svojega zasebnega življenja. 

Skupni projekti

Klemen Janežič in Nina Ivanišin Janežič
Ana Gregorič

38-letna Nina Ivanišin Janežič je priznana filmska in gledališka igralka, ki je od leta 2009 članica SNG Drama Ljubljana. Med letoma 2015 in 2017 je skupaj z zdaj že možem, 35-letnim Klemenom Janežičem, prav tako članom SNG Drama Ljubljana, igrala v priljubljeni seriji Usodno vino. Konec leta 2018 pa sta stran od oči javnosti dahnila usodni "da". Tik pred prvim porodom sta igralca ustvarila še en skupen projekt "Moj prvi informans z delovnim naslovom Sea Wall". Nina je bila njegova avtorica, Klemen pa je v njem igral. Že večkrat pa sta skupaj igrala tudi na odru, recimo v predstavah, kot so Hinkemann, Visoška kronika in Demian. Klemna lahko sicer trenutno spremljate tudi v priljubljeni seriji Ja, Chef. 

(FOTO) Kako je postaven! Tjaša Železnik končno pokazala moškega, ki je osvojil njeno srce. In povsem jasno je, zakaj ...

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta