(FOTO) Zvezdnico fant želel presenetiti v hotelu, a jo je zalotil z drugim. Tokrat je temperaturo dvignila z obleko

D.Ži
30.05.2022 10:21

Elsa Pataky je nekoč zatrjevala, da se noče poročiti, a je medtem umirjeno družinsko življenje vendarle našla s Chrisem Hemsworthom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Španska igralka in manekenka Elsa Pataky je za predvajanje filma Interceptor, v katerem igra glavno vlogo, oblekla zelo zahtevno modno kombinacijo, pred fotografe v Sydneyju pa je stopila v spremstvu moža Chrisa Hemswortha, ki je tokrat bil tudi v vlogi producenta filma.

Gre za dolgo črno obleko, ki se je njenemu telesu prilegala kot dih. Največ pozornosti je pritegoval drzen hrbtni izrez. Ni ostalo prezrto, da je Elsa tisti večer modrček pustila doma, modnim kritikom je bila všeč tudi kombinacija rdeče šminke in nakita z detajli iz kačjega usnja.

Profimedia
Profimedia

Chris in Elsa sta se spoznala leta 2010, poročila pa sta se že po nekaj mesecih zaljubljenosti. Leta 2014 sta se iz ZDA preselila v Avstralijo, natančneje v Byron Bay, kjer danes vzgajata 8-letno hči India Rose ter 7-letna dvojčka Sasho in Tristana. Tam sta zgradila sanjsko vilo, katere vrednost ocenjujejo na približno 30 milijonov dolarjev. S tem sta uresničila svoje sanje o popolnem domu.

Profimedia
Reuters

Pred Chrisom je Elsa imela precej burno ljubezensko življenje. Med letoma 2004 in 2006 je bila v zvezi s francoskim igralcem Michaelom Younom, ki jo je zapustil, ko je odkril, da ga vara.

Profimedia

Želel jo je presenetiti na njen rojstni dan, ko je v Kanadi snemala film Kače na letalu, a ko je prispel v hotel, je presenečenje doživel on, saj se je Elsa poljubljala s filmskim producentom. V roke ji je zaprepaden pomolil šopek vrtnic in brez besed oddrvel domov.

Profimedia

Z Adrienom Brodyjem je začela razmerje leta 2006, on pa ji je leto pozneje za rojstni dan kupil stanovanje v New Yorku. V tistem stanovanju sta nekaj časa živela skupaj, a je leta 2009 ljubezen med njima izpuhtela.

Profimedia

Menda ga je zapustila, ker ni bila pripravljena na poroko, nato pa se je leto pozneje vendarle poročila s Chrisom.

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta