(FOTO) Premagala je anoreksijo: Bivša otroška zvezdnica osupnila v obleki z enim najglobljih dekoltejev tega leta

D.Ži
19.05.2022 10:25
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Epa

26-letna igralka in pevka Dove Cameron, ki je zaslovela z vlogami v Disneyjevih filmih ter številnih serijah, je odrasla v pravo lepotico, in čeprav je že od nekdaj slovela kot ljubka srčica, je zdaj pokazala še svoj drugi obraz. Odlično se namreč znajde tudi v vlogi seksi zapeljivke. Zadnje čase se zdi, da na plano pušča seksapil, ki ga je leta skrivala. 

Dove se je na podelitvi glasbenih nagrad Billboard pojavila v dolgi rdeči obleki z velikim razporkom. Pokazala je del oprsja in svoj izklesani trebuh. Ima tudi novo barvo las. Medtem ko je v mladosti bila svetlolaska, je zdaj šla v drug ekstrem in se odločila za temno rjavo barvo. 

Reuters

Že leta jo spremljajo ugibanja, kolikokrat je že obiskala lepotnega kirurga. Očitno je, da je prestala operacijo nosu, mnogi trdijo, da so ji "popravili" tudi ustnice, ličnice in del okoli obrvi. Sama ničesar ni potrdila, večkrat je govorila le o svoji bitki s prehransko motnjo in telesno težo. 

Reuters

''Tega še nikoli nisem povedala, sem pa preživela hud primer anoreksije. Mislila sem, da moram biti suha in drobna, da bi me ljubili," je pojasnila v intervjuju za StyleCaster leta 2018.

Reuters

Od leta 2016 do 2020 je bila Dove v razmerju s svojim kolegom Thomasom Dohertyjem. Pojavile so se govorice, da je parček zaročen, a so se na koncu njune poti razšle. Od leta 2013 do 2016 je Dove hodila z igralcem Ryanom McCartanom. Zaroko sta objavila aprila 2016, a je šlo nekaj mesecev kasneje vse narobe, in poroka je splavala po vodi. 

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?