(FOTO) Znan je vzrok smrti 33-letne igralke in manekenke, vse se je začelo pred 10 leti

STA, A.L.
23.12.2022 09:51

Zdaj je znano, zakaj je umrla mlada igralka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Znan je vzrok smrti igralke in manekenke Charlbi Dean, ki je konec avgusta nenadoma umrla v 33. letu starosti. Čeprav so sprva domnevali, da je vzrok smrti mlade igralke cepivo proti covidu, je mrliški oglednik zdaj razkril, da temu ni tako. Za People je potrdil, da je igralka umrla zaradi zapletov po rutinski operaciji, ki jo je imela pred desetimi leti.

Njen brat Alex Jacobs je izjavil, da je bila Deanova leta 2008 udeležena v hudi prometni nesreči, po kateri so ji zdravniki odstranili vranico. V nesreči si je poškodovala tudi rebra in hrbet, preiskovalci v New Yorku pa so v sredo potrdili, da je bil vzrok smrti sepsa. Ta je nastala po okužbi z bakterijo Capnocytophaga.

Čeprav je okužba s to bakterijo redka, obstajajo različne vrste tovrstnih okužb, ki se razvijejo v ustih človeka, prisotne pa so tudi v ustih živali. Še posebej so zanjo dovzetni ljudje z avtoimunskimi težavami in tisti, ki so brez vranice. Za zdaj ni jasno, ali je bil za igralkino okužbo odgovoren živalski ugriz, saj zdravnik ni javno objavil njene celotne obdukcije.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta