Popularno

Za rakom, ki so ji ga odkrili nedavno, umrla priljubljena ameriška igralka Kirstie Alley

STA, Va
06.12.2022
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Po boju z rakom je v ponedeljek umrla ameriška igralka Kirstie Alley, je sporočila njena družina. Zvezdnica, najbolj znana po vlogi v televizijski nadaljevanki Cheers, je bila stara 71 let. Z dvema emmyjema in zlatim globusom nagrajena igralka je nastopila v več komedijah, med drugim tudi v Glej, kdo se oglaša iz leta 1989 ob Johnu Travolti. Igrala je tudi tudi v serijah Veronica's Closet, Scream Queens, Sever in jug ter v filmu Zvezdne steze II: Khanov povratek in komediji Crkni, lepotica.

Njena otroka Lillie Price Stevenson in William True Stevenson sta na twitterju zapisala, da je njuna mama umrla za rakom, ki so ji ga odkrili nedavno. Dodala sta, da je imela veliko strast do življenja, otrok, vnukov in svojih živali ter veselje do ustvarjanja.

John Travolta se je od igralske kolegice poslovil na instagramu, kjer je objavil njeno fotografijo iz mladosti ter zapisal, da je bil njun odnos poseben: "Ljubim te, Kirstie. Vem, da se bova nekoč spet srečala." Njen soigralec iz Zvezdnih stez William Shatner je na twitterju zapisal: "Žalosten sem ob novici o smrti Kirstie Alley. Sožalje njeni družini in prijateljem." Sožalje je na twitterju izrazil tudi igralec Tim Allen.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?