(FOTO) Zlatana Ibrahimovića sredi Beograda ujeli v objemu temnolaske. Kaj pravi njegova žena?

A.L.
04.07.2023 10:18

Oboževalci so se pošalili, da bo imel Ibrahimović zaradi te fotografije težave s partnerko Heleno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Zlatan Ibrahimović se je pred kratkim poslovil od nogometne kariere, kot kaže, pa se je odločil za sprostitev, zato so ga ujeli na zabavi po beograjskih klubih. Na Instagramu se je pojavila fotografija, na kateri legendarni nogometaš pozira ob lepi rjavolaski, oboževalci pa so se spraševali, kdo je to.

Gre za srbsko pevko Ivano Bojanović, ki je znana po svojih nastopih v domačih klubih. Oboževalci so se pošalili, da bo imel Ibrahimović zaradi te fotografije težave s partnerko Heleno, s katero sta v zvezi od leta 2002 in imata dva sinova, Maximiliana in Vincenta.

Že pred razmerjem z Zlatanom je bila Helena veliko ime v poslovnem svetu. "Ko sem spoznala Zlatana, je bil star 21 let, jaz pa 32. Imela sem kariero in bogastvo in nisem potrebovala nogometaša, ki bi me podpiral," je nekoč dejala in dodala, da Ibrahimović ni bil njen tip moškega. "S svojim ferrarijem je trčil v moj mercedes, videla pa sem le njegov velik nos in zlato uro. Bila sem slabe volje in kričala sem nanj, a mislim, da mu je bilo to všeč," je povedala.

Profimedia

Helena se je v mladosti ukvarjala z manekenstvom in igralstvom, danes pa je uspešna poslovna ženska. Njeno bogastvo je ocenjeno na 160 milijonov dolarjev.

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta