(FOTO) Ko je slekla zgornji del, so ostali kopalci obnemeli: Nihče ne verjame, da je rodila že 5 otrok in skoraj umrla

D.Ži
07.06.2023 10:45

Bivša misica in zvezdnica resničnostnih šovov je v vrhunski formi, te dni svoje čare razkazuje ob bazenu v Dubaju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Manekenka in zvezdnica resničnostnih šovov Danielle Lloyd te dni dopustuje v razgretem Dubaju, kjer ji je ob hotelskem bazenu uspelo zasenčiti vse ostale goste. 

Profimedia

Svojo vitko postavo je na ogled postavila v lila kopalkah, paparaci so ovekovečili, kako se je mazala s kremo za sončenje in se nato na ležalniku predajala sončnim žarkom. Njihova prisotnost je ni zmotila, celo namenila jim je nekaj nasmehov. Ob pogledu ne njene čare bi le težko kdo verjel, da je 39-letnica mama kar petih otrok. 

Profimedia

Danielle je nekdanja mis Anglije, lepotno krono je nosila leta 2004, dve leti kasneje se je prijavila na izbor za mis Velike Britanije in tudi tam zmagala. Mnogi so si jo zapomnili tudi po tem, da je leta 2006 gola pozirala za Playboy.

Profimedia

Tekmovala je v Big Brotherju slavnih, trenutno je v svojem drugem zakonu. Leta 2019 se je poročila z Michaelom O'Neillom, med letoma 2012 in 2014 je bila poročena z Jamiejem O'Haro. Z njim ima sinove Harryja, Georgea in Archieja, v drugem zakonu pa sina Ronnija in hčerko Autumn Rose.

Profimedia

Nekoč se je borila z depresijo, a težave premagala. Drugi trenutek, ko ji je bilo zelo hudo, je bila operacija dojke, ki se je zelo zapletla in je na operacijski mizi skoraj umrla.

Profimedia

"V preteklosti sem imela veliko težav z operacijami, predvsem z dojkami. Med operacijo sem skoraj umrla in bilo je naravnost grozno,'' je povedala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta