(FOTO) Zabuhla in utrujena: Nekoč ena najlepših igralk je po dolgi bitki z alkoholizmom skoraj neprepoznavna

D.Ži
31.05.2023 09:08

Po dolgem času se je v javnosti pokazala bivša zvezdnica serije Melrose Place, ki ima očitno novo tetovažo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriško igralko in zvezdnico nekdaj kultne serije Melrose Place Heather Locklear so po dolgem času fotografirali v javnosti, ko se je sprehajala po ulicah Malibuja in pokazala nov okras na svojem telesu, ki si ga je omislila v čast svoji hčerki Avi. Ta jo je podpirala med bojem s hudo odvisnostjo in v raznih burnih življenjskih obdobjih.

Profimedia

61-letna Heather si je hčerkino ime vtetovirala na zapestje, paparaci so jo opazili, ko je zapuščala prestižno grško restavracijo. Igralka je v zakonu z nekdanjim možem, danes 63-letnim Richiejem Samboro, dobila hčerko, ki je njena največja opora.

Profimedia

25-letna Ava, ki je šla po Heatherinih stopinjah in se začela ukvarjati z igralstvom in manekenstvom, je o njunem odnosu vselej govorila zelo odkrito, nekoč je izdala celo, da ji je Heather pomagala premagati tesnobo. Heather je Avo označila za svoj mali čudež, v intervjujih je hvalila njeno prijaznost in moč, zato ne preseneča, da si je dala vtetovirati njeno ime, da bi ji bila vedno blizu.

Profimedia

Mnogi so opazili tudi igralkin zabuhli obraz ter komaj odprte oči. Heather je bila nekoč ena glavnih seksbomb na sceni, danes ima precej bolj "baročno" postavo, medtem ko je njen zabuhli obraz, kot pišejo tuji mediji, posledica neštetih estetskih posegov, pa tudi boja z alkoholizmom. Vidi se, da si je z operacijami spremenila lica in nos, z botoksom pa je očitno močno pretiravala. Ker se je Heather v javnosti pojavila povsem nenaličena, njen spremenjeni obraz še bolj izstopa.

Profimedia

Zadnja leta je pozornost pritegovala s svojim zasebnim življenjem, po zadnjih informacijah naj bi bila končno v srečni zvezi z zaročencem Chrisom Heisserjem. Pred kratkim sta se udeležila poroke njene prijateljice, s katere je na instagramu objavila fotografijo s ploščicami z imeni, zato so oboževalci mislili, da se je poročila ona, a je kasneje pojasnila, da ne gre za njeno slavje.

"O, bog, nisem se poročila. Zelo mi je žal, da je izpadlo tako. Bila sem na poroki moje najboljše prijateljice, ki jo poznam celo življenje," je zapisala v komentarju.

 Heather Locklear v 80-ih letih prejšnjega stoletja, ko je veljala za eno najbolj vročih zvezdnic na sceni. 
Profimedia

Heather in Chris sta se zaročila leta 2020, gre za staro srednješolsko simpatijo. Par se je zapletel v poznih sedemdesetih, oba sta preživela več propadlih zakonov ter številne življenjske vzpone in padce.

Heather je bila med letoma 1986 in 1993 poročena z rokerjem Tommyjem Leejem in med 1994 in 2006 z Richiejem Samboro, morda se ji kmalu obeta še tretji zakon.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta