(FOTO) Velika zvezdnica filmov za odrasle razkrila, koliko je plačana: "Za ta prizor sem dobila 15.000 dolarjev"

D.Ži
11.06.2024 10:05

Riley Reid pravi, da je prišla do točke v karieri, ko lahko sama določa ceno svojega dela. Spreminja jo tudi glede na povpraševanje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Riley pravi, da za prizore analnega seksa zaračuna od 5000 do 10.000 dolarjev. 
Profimedia

Igralka Riley Reid je razkrila, koliko ji plačajo za snemanje filmov za odrasle. Bila je gostja podkasta Itsdanielmac in govorila o svoji karieri. Pravi, da se honorarji od osebe do osebe v industriji zabave za odrasle zelo razlikujejo. Številne ženske so se že pritoževale, da so slabo plačane, med njimi je bila tudi legendarna Mia Khalifa.

Riley Reid je eno najbolj znanih pornografskih imen, njena plača pa je po njenih besedah ​​odvisna od tega, kakšen prizor posname. Zahtevnejši ali ekstremni prizori se bolj izplačajo.

Pravi, da so ženske v tej industriji plačane več kot moški.
Profimedia

"Ko gre za prvi analni seks ali prvi skupinski seks, lahko zaslužiš veliko denarja. Včasih dekleta dobijo 10.000 dolarjev, včasih 15.000 ali 20.000 dolarjev. Odvisno od tega, kaj počneš. Ko sem prvič posnela analni prizor, sem dobila 15.000 dolarjev, hkrati so mi dovolil prizor objaviti tudi na lastni spletni strani, zato sem zaslužila tudi tam," je rekla.

Njena plača ni vsak mesec enaka, vendar si je sama določila, koliko želi biti plačana. Zdaj pravi, da za prizore analnega seksa zaračuna od 5000 do 10.000 dolarjev. "Včasih ceno znižam, včasih jo zvišam, odvisno, koliko sem zadnje čase snemala," dodaja.

Pravi, da so ženske plačane več kot moški, nekateri moški igralci dobijo le 100 dolarjev na prizor ali pa ga posnamejo celo brezplačno. "Včasih dobijo 100 dolarjev za prizor. So tudi situacije na začetku, ko snemajo zastonj, da se dokažejo," je še dodala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta