(FOTO) Tragična smrt: Sredi mesta ustrelili priljubljenega 37-letnega hollywoodskega igralca

A.L.
27.05.2024 11:25

Igralca so razglasili za mrtvega v lokalni bolnišnici.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Policijsko poročilo je pokazalo, da je Wactorja ustrelil eden od treh osumljencev, ki so poskušali ukrasti katalizator iz njegovega avtomobila.
Profimedia

Johnny Wactor, mnogim poznan po vlogi Branda Corbina v ameriški seriji Splošna bolnišnica, je umrl v starosti 38 let, danes poročajo tuji mediji. Igralca so v soboto okoli treh zjutraj ustrelili med poskusom ropa v središču Los Angelesa, poroča Variety. Novico je potrdil njegov agent David Shaul.

"Johnny Wactor je bil spektakularno človeško bitje. Ne le nadarjen igralec, predan svojemu poklicu, bil je tudi pravi moralni vzor vsem, ki so ga poznali. Zagovarjal je trdo delo, vztrajnost in verjel, da nikoli ne smemo obupati. Kljub vzponom in padcem tekom svojega zahtevnega poklica je vedno hodil z dvignjeno glavo in si še naprej prizadeval biti najboljši. Čas z Johnnyjem je bil privilegij, ki bi si ga želel imeti vsak. Po več kot desetletju skupnega časa bo za vedno pustil praznino v naših srcih," je zapisano v uradni izjavi.

Igralca so v soboto okoli treh zjutraj ustrelili med poskusom ropa v središču Los Angelesa.
Profimedia

Policijsko poročilo je pokazalo, da je Wactorja ustrelil eden od treh osumljencev, ki so poskušali ukrasti katalizator iz njegovega avtomobila. Igralca so razglasili za mrtvega v lokalni bolnišnici. 

Gledalci si bodo pokojnega 37-letnika zapomnili tudi po vlogah v serijah Westworld, The OA, Hollywood Girl, Animal Kingdom, Criminal Minds, NCIS in drugih.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta