(FOTO) To je ženska, ki jo ljubi Baby Lasagna: Z njim je bila na Evroviziji, a nihče ni vedel, da je njegova zaročenka

A.L.
14.05.2024 10:03

Marko Purišić, ki prihaja iz Umaga, kot svojo največjo podpornico pri delu omenja svojo zaročenko Elizabeto Ružić.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Baby Lasagna na novinarski konferenci.
EPA

Zadnje tedne 28-letni Marko Purišić, bolj znan kot Baby Lasagna, polni naslovnice medijev. Hrvaški evrovizijski predstavnik je veljal za velikega favorita, na koncu pa zasedel drugo mesto. Medtem ko njegovo skladbo Rim tim tagi dim prepevajo po vsej Evropi, pa je bilo doslej le malo znanega o njegovem zasebnem življenju.

Purišić, ki prihaja iz Umaga, kot svojo največjo podpornico pri delu omenja svojo zaročenko Elizabeto Ružić. 27-letnica je pri delu svojega partnerja odgovorna za stike z javnostjo, stajling in družbena omrežja. Elizabeta je nadarjena umetnica, ki se ukvarja z umetniško fotografijo in video produkcijo, stoji pa tudi za videospotom za Rim Tim Tagi Dim.

In kako sta se spoznala? Zgodba se je začela, ko mu je Elizabeta poslala prošnjo na Instagramu. "Igral je v bendu, jaz pa sem vedela za to skupino. Videla sem sliko in pomislila: 'Poglej, kakšen čeden fant'. Odločila sem se, da ga dodam na Instagramu in sledil mi je nazaj," je razkrila. Kmalu sta začela komunicirati, dolgim pogovorom pa je sledil prvi zmenek.

Četudi je Elizabeta mislila, da je bilo njuno prvo srečanje grozno, je bil drugačnega mnenja Marko. Par se je nato srečeval vse pogosteje, danes pa sta uigran tandem. Trenutno urejata hišo v Kaštelirju, kjer si želita ustvariti družino.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta