Popularno

(FOTO) Ste videli izbranko Jureta Koširja? Med poziranjem na rajski plaži je videti popolno

STA, A.L.
21.11.2022
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Kamor gre Jure Košir, tja gre tudi njegova izbranka Simona Škrobar. Da je njuna ljubezen res močna, kaže dejstvo, da se mu je zdaj pridružila v Dominikanski republiki, kjer Jure snema resničnostni šov Exatlon.

Par zaradi napornega urnika snemanj nima prav veliko časa za skupne počitniške trenutke, a nekaj jih vendarle ostane. Te najraje preživita na eni od rajskih plaž, kakšen utrinek pa tu in tam delita tudi s spletnimi sledilci.

Simona je pred časom v intervjuju za revijo Avenija namignila tudi, kako se je začela njuna ljubezen. "Nikoli si nisem predstavljala, da bi bila z njim romantično, saj sem ga doživljala kot prijatelja. Toda ko je bil že samski, sva se usodnega poletja spet srečala."

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?