(FOTO) Stara je komaj 25 let in kmalu se kot prva dama seli v predsedniško palačo, njen slog spominja na Diano in Kate

D.Ži
19.10.2023 09:55

Žena novega ekvadorskega predsednika ima na Instagramu več kot 400.000 sledilcev, s katerimi pogosto deli nasvete o zdravi prehrani.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Daniel Noboa in Angela Lavinia Valbonesi sta novi superzvezdi na ekvadorski politični sceni. 
Profimedia

Prebivalci Ekvadorja so za svojega najmlajšega predsednika v zgodovini izvolili 35-letnega Daniela Noboo in izrekli toplo dobrodošlico njegovi deset let mlajši ženi.

25-letna Angela Lavinia Valbonesi Acosta Noboa se skupaj z možem Danielom Noboo in sinom Alvarom seli v palačo Carondelet. In medtem ko se pripravlja, da uradno postane nova prva dama Ekvadorja, bo morala vzeti premor v svoji cvetoči karieri glamurozne vplivnice in nutricionistke.

Slog nove ekvadorske prve dame mnoge močno spominja na slog britanskih aristokratinj. 
Profimedia

Med vsebinami, ki jih deli na družbenih omrežjih, izstopajo predvsem zdravi recepti in njene modne kombinacije, ki so navdih njenim 393 tisoč sledilcem, ter posnetki idej za prigrizke, ki jih pripravlja sinu. Njena vzornica je pokojna britanska princesa Diana.

"Navdihuje me princesa Diana," je Angela povedala v enem od intervjujev za italijanski časopis Repubblica. Med moževo predsedniško kampanjo so nekateri sledilci opazili podobnosti med stilom oblačenja Angele in članic britanske kraljeve družine, vključno s princeso Kate in Diano.

Ob neki priložnosti se je z možem pojavila v beli obleki, ki spominja na eno najljubših oblek princese Kate. 

Med obiskom podeželskih skupnosti v Ekvadorju je Angela nosila belo laneno srajco in bež chinos hlače, podobne tistim, ki jih je nosila princesa Diana med obiskom minskega polja v Angoli leta 1997.

Angela je velika podpornica svojega moža in ga pogosto hvali na družbenih omrežjih.

"Vedno sem bila ponosna nate, a danes sem vesela, da lahko več ljudi vidi to, kar sem vedno videla, polna sem ponosa in prepričana, da te je Ekvador pripravljen izbrati kot najboljšo možnost za upravljanje te države," je zapisala v eni od objav.

Noboa prihaja iz bogate družine, je dedič milijonskega bogastva in nasadov banan, znan pa je po svojem boju proti kriminalu in mamilarskim kartelom.

Angela se je kot edinka rodila v Choneju v zahodnem Ekvadorju, a je odraščala na otočju Galapagos. Klinična nutricionistka, model in vplivnica ima trenutno skoraj 400.000 sledilcev na Instagramu in skoraj 300.000 sledilcev na TikToku, kjer deli nasvete o hrani.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta