(FOTO) Srbsko prvo damo vidimo zelo redko, a tokrat je lepa Tamara Vučić brez moža blestela kot že dolgo ne

D.Ži
15.09.2023 10:47

Nekoč je delala kot televizijska novinarka, danes pa je žena Aleksandra Vučića zapisana dobrodelnosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tamara Vučić se je udeležila tudi srečanja prvih dam, ki ga je v Kijevu pripravila ukrajinska prva dama Olena Zelenska. 
Profimedia

Na francoskem veleposlaništvu v Beogradu je potekala edinstvena modna revija znamke Pierre Cardin, na kateri so predstavili 60 modelov iz kolekcije Mars, ki je bila predstavljena tudi na minulem tednu mode v Parizu.

Profimedia

Na modni reviji so se zbrali številni znani obrazi iz Srbije, posebno presenečenje pa je bil prihod srbske prve dame Tamare Vučić, ki je sicer v javnosti ne videvamo prav pogosto.

Profimedia

Gospa Vučić je za to priložnost izbrala kraljevsko moder kombinezon, ki ji je zelo pristajal. Bila je najbolj oblegana gostja, saj si je skoraj vsak z njo želel izmenjati nekaj besed. Fotografi so jo ujeli tudi med pogovorom s francoskim veleposlanikom v Srbiji Pierrom Cochardom.

Tamara je druga žena srbskega predsednika, poročila sta se leta 2013. Preden je postala prva dama Srbije, je delala kot televizijska novinarka, nato se je zaposlila v diplomaciji. Danes se ukvarja s humanitarnim delom s posebnim poudarkom na dobrobiti otrok in pomenu zgodnjega razvoja.

Junija 2017 se je Tamari in Aleksandru rodil sin Vukan.

Vučić je z nekdanjo ženo Ksenijo Vučić, s katero je bil poročen med letoma 1997 in 2011, spočel še dva otroka, sina Danila in hčerko Milico.

Ksenija je nenadoma umrla januarja lani, novico o njeni smrti pa je na svojih profilih na družbenih omrežjih objavil kar Aleksandar Vučić.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta