(FOTO) Skoraj že doma: Darja Gajšek je pokazala, kako je videti notranjost hiše, ki jo z možem obnavljata

D.Ži
29.09.2022 09:51

Naša pevka in voditeljica postaja vse bolj zadovoljna, saj njen novi dom počasi dobiva končno podobo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Darja Gajšek sicer o morju rada prepeva, njeno življenje pa prav mirno morje nikoli ni. Vedno se kaj dogaja. Ob pevski karieri jo v vlogi voditeljice že vrsto let videvamo na malih zaslonih, živahno pa je tudi v njenem zasebnem življenju. Že pred časom sta se z možem Alenom lotila vznemirljivega in izzivov polnega projekta prenove starejše hiše. O nastajanju novega doma, v katerem bo njuni mali Emi še prijetnejše, tu in in tam obvešča tudi svoje sledilce na Instagramu.

Gre za dediščino s strani Alenovih staršev, prenova v njej pa te dni teče na polno. Darja je z javnostjo delila tudi nekaj posnetkov hiše na začetku prenove, medtem se je tam očitno dogajalo marsikaj, saj dom počasi dobiva končno podobo. Tudi faza pleskanja je zaključena.

Tokrat med belimi zidovi vidimo vse bolj zadovoljno Darjo, ki ob kupu kartonastih škatel sporoča, da je lepo opazovati, kako napreduje njihova hiša. A, malo za šalo, malo zares, dodaja: "Pravijo, da kontrola mora biti."

Mnogi so opazili tudi, da je za nadzor oblekla zelo šik obleko, v kateri ni videti prav nič gradbeniško. Veselimo se že fotografij vse bolj opremljene notranjosti in končnega rezultata. Zdi se, da je pred družino nepozaben prvi božič v novem domu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta