(FOTO) Škandal ob koncu 17 let trajajočega zakona znanega nogometaša: Očitno ga je varala z osebnim trenerjem

D.Ži
18.08.2022 10:50

Zdela sta se kot popoln par, a sta očitno oba veselo skakala čez plot. Njunega zakona je konec, javnost pa ugiba, kdo vse jima je v postelji delal družbo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Legendarni italijanski nogometaš Francesco Totti in televizijska voditeljica Ilary Blasi se po 17 letih zakona ločujeta. Govorice pravijo, da naj bi oba skozi leta na veliko skakala čez plot.

Profimedia

Vplivna dvojica iz Rima, znana tudi kot italijanska Posh in Becks, ima tri otroke, novica o njuni ločitvi pa je presenetila tamkajšnjo javnost predvsem zaradi trditev, da naj bi nogometaš Ilary prevaral s 34-letno Noemi Bocchi, ki je goreča navijačica Rome, njegovega kluba.

Noemi širši javnosti ni znana, po poročanju lokalnih medijev je diplomirala iz podjetništva in bančništva na zasebni univerzi LUMSA v Rimu, dela pa kot cvetlična dekoraterka. Poročena je z Mariem Cauccijem, lastnikom nižjeligaškega nogometnega kluba Tivoli, s katerim ima dva otroka.

Upokojeni nogometaš ni bil edini nezvesti, saj se govori, da naj bi imela Ilary afero z neimenovanim italijanskim poslovnežem, ki ga je spoznala med snemanjem resničnostnega šova.

Alberto Terenghi/Ipa-agency.net

Revija Chi zdaj trdi, da naj bi bila ločitev pravzaprav posledica Ilaryjine afere s fitnes trenerjem.

Zaradi dela je pogosto potovala v Milano, tam pa je spoznala Cristiana Jovina. Totti naj bi na njenem mobilnem telefonu našel njuno ljubezensko dopisovanje, ki je razkrilo, da naj bi afero imela že več kot leto dni.

Profimedia

Jovino je nekdanji partner italijanskih vplivnic Zoe Cristofoli in Giulie de Lellis, a teh govoric še nihče ni potrdil. Novico o ločitvi pa sta potrdila oba, v uradnih izjavah sta povedala, da ne želita razkrivati ​​preveč podrobnosti.

Profimedia

"Po 20 letih skupnega življenja in treh čudovitih otrocih je mojega zakona s Francescom konec. Ločitveni postopek bo ostal zasebna stvar in ne bova dajal nadaljnjih izjav. Vse prosim, da se izogibajo ugibanjem in spoštujejo zasebnost moje družine," je dejala Ilary.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta