(FOTO) S to igralko je zdaj v razmerju nekdanji mož Blažke Müller

K.M./Njena.si
21.10.2024 10:28

Blažka Müller je že nekaj let ločena, a o svoji zasebnosti javno ne govori veliko. Smo pa izbrskali, koga ljubi njen nekdanji mož, režiser Matjaž Pograjc.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Blažka Müller in Matjaž Pograjc
Marko Vavpotič

Konec leta 2019 je v javnost prišla novica o ločitvi voditeljice in prevajalke Blažke Müller. Ta je bila v razmerju z režiserjem Matjažem Pograjcem vse od svojega 16. leta, v zakonu pa sta se jima rodila dva otroka. Čeprav je vest o ločitvi v javnost prišla šele decembra, se je par razšel že pred tem. Blažka pa je kasneje o ločitvi že spregovorila za javnost. "V času ločitve sem že splavala proti površju, vdihnila, zadihala in okoli sebe videla zelo zanimiv svet. Ter znova spoznala, da sem tudi jaz za ta svet zanimiva," je med drugim povedala za revijo Obrazi. Blažka zdaj o novi ljubezni javno ne govori, spretno se je izmikala tudi vprašanjem, ki so ji jih postavljali sotekmovalci v oddaji Riba, raca, rak. Njen nekdanji mož pa nove sreče ne skriva.

Blažka Müller zelo odkrito spregovorila o boleči ločitvi: "Bila sem zelo žalostna, vendar nikoli nesrečna"

Nekdanji mož Blažke Müller Matjaž Pograjc je srečen v objemu igralke Klare Kastelec. 
S.R.

Kar kmalu pa je v javnost prišla tudi novica o tem, da se je Blažkin nekdanji mož že na novo zaljubil. Matjaž Pograjc je namreč že več kot pet let v razmerju s slovensko igralko in plesalko Klaro Kastelec. V zadnjih letih smo jo lahko večkrat spremljali v vlogah v Slovenskem mladinskem gledališču, pod režije predstav pa se je podpisal ravno Matjaž Pograjc. Par pa se večkrat skupaj pojavi tudi v javnosti in skupaj pozira za fotografe. Nazadnje smo ju srečali na predstavitvi knjige Tomaža Miheliča junija letos. 

(VIDEO) Blažka Müller osupnila, v kako čudovitem stanovanju živi, dober okus je viden na vsakem koraku

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta