(FOTO) Presenečenje: Natalija Verboten pokazala sliko svojega dojenčka, ganljiva voščila dežujejo

D.Ži
10.03.2023 12:01

Ena naših najlepših pevk je presenetila z zelo posebno fotografijo. Spletni sledilci jo sprašujejo, če se bo odločila družino še razširiti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Natalija Verboten je na zelo prisrčen način voščila svojemu sinu.
Osebni Arhiv

Kar oči so se orosile oboževalcem Natalije Verboten, ki je svoje spletne sledilce presenetila z ljubko fotografijo, na kateri v naročju drži čudovitega dojenčka. Vsa nežna in ljubeča. Med hitrim brskanjem po Instagramu je kdo pomislil, da je morda pred kratkim rodila. A je pevka kmalu razkrila, kaj je namen fotografije. "Pred točno 8 leti sem drugič postala mama. Vse najboljše, dragi naš Oskar!" je pripisala Natalija in dodala še novejšo fotografijo sebe in sina, ki odrašča v zelo šarmantnega mladeniča.

Oboževalci so dvojico zasuli s komplimenti, voščili in čestitkami, sporočajo jima, da sta prekrasna in da jima želijo vse najlepše. Nekdo si je drznil celo vprašati: "Kdaj bo tretjič?" Odgovorila ni, a zdi se, da bosta Natalija in Dejan Bojič ostala le pri dveh otrocih. Glede na mladosten videz pevke, ki se skozi zadnjih osem let ni spremenila skoraj nič, bi lahko sklepali, da bi gladko lahko izpeljala še tretji krog materinstva. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta