(FOTO) Poredno jutro: Lorella Flego je oblekla prosojno spalno srajčko z zelo drznim čipkastim razporkom

D.Ži
20.09.2022 09:22

Naša modna mačka je svojo ljubezen rožnati barvi tokrat izkazala z zelo drznim kosom, ki je njene sledilce navdušil.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Če iščete instagramovski zid, na katerem kar mrgoli okusno narejenih, atraktivnih in modno navdihnjenih fotografij, potem je profil Lorelle Flego najbrž pravi naslov za vas. Naša prekaljena modna mačka se namreč zelo trudi iz dneva v dan razvajati svojih skoraj 70.000 sledilcev. Vse se vrti okoli lepih oblačil, včasih priljubljena voditeljica prav pošteno podraži našo domišljijo. Videli smo tudi že nekaj kopalk in kosov prefinjenega spodnjega perila.

V svojih oddajah je že večkrat razkrila, da obožuje nežne barve, zlasti rožnato. In prav ta je postala "rdeča nič" njene zadnje objave, saj se je Lorella fotografskemu objektivu nastavila v zelo zapeljivi rožnati spalni srajčki, ki je mnoge pustila brez besed. Srajčka, ki je precej prosojna, ima ob strani tudi precej poreden čipkasti razporek.

Le en napačen korak, pa bi skoraj pokazala več, kot je načrtovala. A na instagramovskem zidu Lorelle Flego so k sreči vsi koraki pravi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta