(FOTO) Pet slavnih, ki naj bi bili zelo slabi v postelji: "Med poljubljanjem se mu preveč cedijo sline"

D.Ži
24.10.2024 10:54

Slavni imajo včasih smolo, da se v medijih oglasijo njihovi bivši ljubimci. In izpovedi so pogosto krepko "pod pasom".

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Paris Hilton bojda bolj zanimajo zabave kot intimnosti.
Profimedia

Dober seks je subjektivna stvar. Kar je nekomu najboljši seks v življenju, je lahko drugemu dolgočasen. A dejstvo je, da nihče noče, da se o njem govori kot o "slabem/slabi v postelji". Še posebej, ker te zgodbe hitro potujejo po svetu na naslovnicah tabloidov.

Zvezdniki s tega seznama niso imeli te sreče, saj jih že leta spremljajo govorice, da so slabi v postelji. Morda je res, morda ne, a laskajo jim zagotovo ne. 

Eminem

Nobena skrivnost ni, da slavni reper in njegova nekdanja žena Kim Scott nista v dobrih odnosih. Eminem jo je kritiziral v pesmih, ona pa njega v tabloidih. In streljala je zelo nizko. Najprej je izjavila, da ni obdarjen, nato pa, da je impotenten. "Če želite seksati z Marshallom, poskrbite, da boste imeli s seboj malo modro tabletko, sicer njegova naprava ne bo delovala," je nekoč izjavila.

Bivša partnerica je javno izjavila, da naj bi Eminem imel težave s potenco.
Profimedia

Drake

Čeprav si Drake že leta prizadeva zgraditi imidž velikega zapeljivca, ga je njegova nekdanja izbranka Cyn Santana precej osramotila z izjavo, da je bil kanadski glasbenik v postelji izjemno nenavdušujoč. "Med seksom je zelo sebičen," je rekla. Kmalu zatem se je oglasila kopica oboževalk, s katerimi naj bi spal. Nekatere ga branijo, druge trdijo, da ima majhen penis, kar pa je, sodeč po fotografijah, ki so pred časom pristale na spletu, očitno velika laž.

Drakove intimne fotografije so pred časom pristale na spletu in trditve njegovih domnevnih bivših ljubimk postavile na laž. 
Profimedia

Paris Hilton

Najbolj znane žurerke na svetu po trditvah njenih nekdanjih partnerjev seks ne zanima toliko kot zabava. "Bila je pijana čistunka, ki, kot se mi je zdelo, sploh ne mara seksa. Zanašala se je na droge in pijačo, da bi si vlila samozavest, in zelo pogosto je bila preveč pijana, da bi seksala," naj bi nekoč negalantno izjavil njen nekdanji fant Nick Carter iz skupine Backstreet Boys.

Paris Hilton naj bi bila pogosto preveč omamljena.  
Profimedia

Bradley Cooper

Njegova filmska partnerica Jennifer Lawrence je dejala, da se mu med poljubljanjem preveč "cedijo sline", pa tudi njegove bivše partnerke v resničnem življenju niso ravno polne komplimentov. Trdijo, da je bil v postelji dolgočasen in da je med seksom imel navado uporabljati francoski naglas, kar naj bi ubijalo razpoloženje. Neka bivša ga je primerjala z legendarnim dihurjem iz risank, ker jo je njegovo blebetanje v francoščini spominjalo na animiran lik.

Bradley Cooper se bojda ne poljublja prav dobro.  
Profimedia

Marija Šarapova

Ena najboljših teniških igralk na svetu se je znašla na seznamu "zvezdnic, ki so slabe v postelji" po zaslugi svojega bivšega fanta Adama Levina iz skupine Maroon 5. "Med seksom je bila povsem tiho. Ležala je kot mrtva žaba. Če bi pa jaz začel stokati, bi se razjezila, ker bi to porušilo njeno koncentracijo," je nekoč prav nič džentelmensko povedal Levine.

Maria Šarapova izjav svojega bivšega zagotovo ni bila vesela.  
Profimedia

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta