Ženska priznala, da nekaj mesecev po poroki že vara svojega moža: "Rada razveseljujem ljudi"

D.Ži
27.09.2024 09:35

Carol pravi, da ne gre toliko za seks z drugimi ljudmi, temveč za svobodo in užitek.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Radoživa Carol Souza pravi, da je dogovorjeno varajenje le še utrdilo njeno vez z možem. 
Profimedia

Ženska je po le nekaj mesecih zakona razkrila, da moža že redno vara, a zatrdila, da ga to sploh ne moti. Carol Souza, stara 38 le, je "vroča žena", izraz, ki se uporablja za opis razmerja, kjer je ženski dovoljeno, da spi naokoli, z dovoljenjem svojega moža ali partnerja.

Profimedia

Vplivnica, ki se je pred kratkim poročila z Rafaelom Modestijem, je povedala, da je srečno poročena, vendar želi "raziskati" svoje "fantazije". Odločila se je, da bo spregovorila o zapletenosti svojega zakona, v upanju, da bo spodbudila druge, da se odločijo za ta korak in uživajo spolno svobodo. "Začelo se je iz radovednosti in na koncu sva oba zelo uživala," je Carol povedala za NeedToKnow. "Od takrat raziskujeva in izpolnjujeva svoje želje. Vsako srečanje je edinstveno. Doslej je šlo le za seks. Večino časa Rafael sodeluje tako, da me snema, včasih pa je to samo za naju z ljubimcem, da ohraniva zasebnost. Pred kratkim sem imela željo, da bi sama spoznavala samske fante in bilo je neverjetno," pravi strastna Carol.

Profimedia

Za Carol, ki je iz São Paula v Braziliji, ne gre toliko za seks z drugimi ljudmi, temveč za svobodo – nekaj, o čemer meni, da se "ne da pogajati". Par, ki je skupaj že osem let, je deležen sodb drugih, vendar pravita, da je njuna vez močnejša kot kdaj koli prej. Priznavata pa, da je bilo na začetku nekaj ljubosumja.

Carol je dejala: "Ker je šlo za nekaj novega, je Rafael čutil nekaj ljubosumja, vendar je njegova želja vedno prevladala nad tem. Izberem, s kom se bom zapletla, se o tem pogovorim z možem in nato se odločiva, kam bova šla in kakšna bo naslednja avantura. Pogovarjava se o svojih fantazijah in ugotoviva, da naju to še bolj zbliža. To je nekaj, kar se zgodi s spoštovanjem in dialogom," pravi.

Profimedia

Carol svoje ljubimce pogosto najde prek Instagrama. Nutricionistka razmišlja: "To je bila dolga pot, polna pogovorov. Najbolj kul pri izpolnjevanju najinih fantazij zunaj standardov, ki sva jih imela, je bilo to, da je prineslo intimnost, več zaupanja in še bolj začinilo najin odnos. Rada zapeljem in razveseljujem tiste, s katerimi sem. Toda moj mož je tisti, ki si ga najbolj želim osrečiti."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta