zadnje objavljene

pogledi

več
Paola Subacchi, profesorica mednarodne ekonomije na londonski univerzi Queen Mary Global Policy Institute, Project Syndicate

mnenje

več

(FOTO) Od naravne lepote zvezdnice Prijateljev je ostalo le malo. Pravi, da se niti sama ne prepozna več

D.Ži
06.02.2023 09:51
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriška igralka in zvezdnica serije Prijatelji Courteney Cox je bila te dni opažena na ulicah Los Angelesa. Bila je na poti v restavracijo v Santa Monici, kjer so jo pričakali paparaci.

Profimedia

58-letnica je za to priložnost izbrala klasične kavbojke, srajco in črn suknjič, vsem pa je najbolj v oči padel njen ponovno zelo spremenjen obraz. Niz radikalnih poskusov pomladitve se pri njej očitno nadaljuje.

Profimedia

Courteney je v svojih zgodnjih dvajsetih v Prijateljih igrala Monico Geller in kot naravna lepotica hitro osvojila srca občinstva. A zadnja leta njen videz vzbuja predvsem začudenje in negativne komentarje, saj je v želji po ohranitvi mladostnega videza pretiravala z lepotnimi posegi, kar je tudi sama že večkrat javno obžalovala.

Profimedia

Čeprav je priznala, da se na fotografijah tudi sama le še težko prepozna, se obiskom lepotnega kirurga očitno ni odpovedala.

Profimedia

"Prosila sem, naj mi povrnejo prejšnjo podobo obraza. Zdaj sem videti bolj naravno. Počutim se bolje, spet sem si podobna. Izgledam bolj kot oseba, kakršna sem bila, vsaj upam," je pred časom dejala igralka, potem ko je izrazila obžalovanje po pretiravanju z liftingi in botoksom. Ni trajalo prav dolgo.

Courteney leta 1994. 
Profimedia

Courteney je od leta 2013 v razmerju s 13 let mlajšim Johnnyjem McDaidom, članom skupine Snow Patrol.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?