(FOTO) Nina Osenar spregovorila o svojih golih fotografijah in o tem, da so jo dolgo naslavljali kot starleto

A.L.
09.07.2024 09:52

Fotografiranja za Playboy ne bi ponovila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Voditeljica in spletna vplivnica Nina Osenar se po težki in dolgotrajni bolezni počasi vrača na medijsko sceno. Pred meseci je izdala svojo knjigo, veliko je prisotna tudi na družbenih omrežjih, kjer je nenehno v stiku s svojimi oboževalci. 41-letnica je znana po tem, da iskreno govori tudi o težkih temah, tako je z javnostjo podrobno delila svojo zgodbo o spopadanju z boleznijo. 

V Cosmopolitanovem podcastu pa je odkrito spregovorila tudi o svojem fotografiranju za Playboy in povedala, da bi danes ravnala povsem drugače, in dodala, da se za to revijo ne bi več fotografirala. "Ne, ne bi se. Imam sicer zelo dobro izkušnjo s tem, da ne bo pomote, zelo lepa izkušnja, potem so me tudi iz Amerike poklicali, da sem se slikala za njihov special in takrat so te gole fotografije imela svoj wow moment. Danes na socialnih omrežjih lahko vidiš vse, zdaj je onlyfans, to mi je zadnjič povedal en mladi gospodič, tudi tega nisem vedela, da zdaj še to obstaja. Skratka mene se je takrat zelo prijela ta etiketa, da ne rečem nagice in v bistvu sem rabila tri sezone vodenja Big Brotherja, da so me začeli naslavljati kot voditeljico in ne več kot starleto, skratka rabila sem kar nekaj časa, da sem se znebila tega slovesa starlete in nagice, tako da v bistvu ne bi tega še enkrat ponovila, čeprav je bila lepa izkušnja, sem se pa zaradi te izkušnje tudi veliko težje uveljavila kot televizijska voditeljica," je bila iskrena.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta