Popularno

(FOTO) Neverjetno, kako zelo podobna je Suri Cruise svoji mami. Slavni oče z njo že desetletje nima stikov

D.Ži
25.11.2022
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Tom Cruise in Katie Holmes sta bila nekoč eden najbolj znanih parov v Hollywoodu, zato je bila njuna hčerka Suri že od rojstva pod drobnogledom javnosti.

Profimedia

Ostala nam je v spominu tudi kot najbolj fotografiran zvezdniški otrok v Hollywoodu, a se je s časom to spremenilo. V zadnjih letih smo jo videli le nekajkrat.

Profimedia

Paparaci so jo ta teden ujeli med sprehodom s prijateljicami po New Yorku. Ni ostalo neopaženo, da je 16-letna Suri vedno bolj podobna svoji lepi mami, ki je bolj ali manj njen edini starš. Slavni oče je v zadnjem desetletju ni videl, četudi je sodišče po ločitvi zakoncev odločilo, da bi jo lahko videl desetkrat mesečno.

Profimedia

Razlog za tako zelo ohlajene odnose je scientološka cerkev, katere najbolj znan član in ambasador je prav Tom. Cerkev mu prepoveduje stike s hčerko, ker ta ni scientologinja. Vera je pokopala tudi njegov zakon s Katie, ki se je pred desetimi leti odselila iz skupnega domovanja, saj jo je skrbelo za lastno in hčerkino varnost.  

Reuters

Tom naj bi hčerki redno pošiljal pisma, ki jih je mati skrivala. Lani je v javnost pricurljala informacija, da je Suri v hiši maminih staršev v Ohiu našla očetova pisma in ga po branju želela videti. Po tem se je govorilo, da naj bi se Tom odrekel scientologiji, ni pa znano, ali sta se po tem res srečala.

Reuters

Je pa Cruise nad scientologijo navdušil sina Connorja in hčerko Bello, ki ju je posvojil v zakonu z Nicole Kidman. Z njima tako še naprej ostaja v stikih, z Nicole pa ne komunicira.

Reuters
Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?