(FOTO) Neokusno? Bivša slačipunca prodaja spodnje hlače princa Harryja. In znesek, ki ga pričakuje, je osupljiv ...

D.Ži
01.08.2022 10:40

Če želite spominek na čase, ko je mož vojvodinje Meghan še slovel kot "party princ", boste morali globoko seči v denarnico.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Carrie Reichert se princ Harry danes zdi na smrt dolgočasen.
Profimedia

Nekdanja striptizeta Carrie Reichert (43) trdi, da ji je princ Harry pred desetletjem podaril svoje spodnje hlače. Zgodilo naj bi se med zloglasno divjo nočjo v hotelu Wynn v Las Vegasu. Fotografije golega Harryja s Carrie v naročju so leta 2012 postale svetovna senzacija.

Profimedia

Ves svet je leta 2012 strmel v golo zadnjico princa Harryja, ki je bil takrat star 27 let. Britanski plemič, takrat še znan po svojih divjih zabavah, se je prepustil vzdušju bleščečega igralniškega mesta. V hotelskem apartmaju s petimi zvezdicami je razgalil svoje kraljevsko telo in se nespametno pustil fotografirati.

Profimedia

Tiskovni predstavnik britanske kraljeve družine je kmalu po incidentu nejevoljno potrdil, da so posnetki resnični in prikazujejo potomca kraljeve družine. Malce neprijetno.

Zdaj Carrie Reichert prodaja prinčeve spodnje hlače, svojo obleko in kopalke, ki jih je nosila, ko sta se spoznala. Pričakovan izkupiček: okoli 926.000 evrov!

Profimedia

Carrie je o noči golih dejstev za The Sun povedala: "Poljubila sva se, takrat je bil gol in precej odprt glede tega. To je bilo pijano dotikanje. Ni bilo romantično, samo smešno." Dodaja, da je Harry bil pravi kavalir, čeprav je spil kar nekaj alkohola.

Profimedia

Carrie, rojena v Britaniji, želi zdaj nekaj zaslužiti. In zakaj šele leta 2022 prodaja njegovo spodnje perilo? Zato, ker se ji Harry danes zdi tako zelo dolgočasen. Možu vojvodinje Meghan na srce polaga, da si tudi oče dveh otrok kdaj pa kdaj mora privoščiti nekaj prave zabave. Upa, da bo njen spominek kupcu služil kot opomin, da je bil Harry nekoč bistveno bolj "veseli princ".

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta