(FOTO) Nekoč uspešna švedska manekenka še vedno povzroča težave na Hrvaškem, pristala je v zaporu

A.L.
24.06.2022 11:19

Isabello Lindblom so najprej odpeljali na psihiatrijo, od tam pa na sodišče za prekrške.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nenavadni zgodbi o nekoč uspešni švedski manekenki Isabelli Lindblom ni videti konca. Spomnimo, da se je pred mesecem dni naselila na hrvaški otok Jaz, kjer je povzročila precej nejevolje med okoliškimi prebivalci. Vsakega, ki se ji je približal, je ozmerjala in napodila, na otok si je pripeljala tudi kokoši, spala je na prostem in za seboj pustila pravi nered.

Profimedia

A zgodbe še ni konec. Njenemu nenavadnemu vedenju so za kratek čas konec naredili hrvaški policisti, ki so ji ukazali, da mora otok zapustiti. Njen odhod ni ostal neopažen, pospremili so ga kričanje, urejanje prometa in razgrajanje na avtobusu, kjer je nadlegovala voznika in potnike.

Profimedia

Novo srečanje s policijo je sledilo, ko so 30-letnico aretirali zaradi kršenja javnega reda in miru v trgovini. Manekenka je vznemirjala stranke, zato so zaposleni poklicali policijo, ti pa so morali, da so žensko lahko obvladali, poklicati dodatne okrepitve.

Profimedia

Hrvaški mediji pišejo, da je bila Švedinja krepko pod vplivom alkohola, alkotest je pokazal 1,26 promila. Kot je povedala policistoma, je bila žejna, zato je pila gin, ki ga je imela s seboj. Isabello Lindblom so najprej odpeljali na psihiatrijo, od tam pa na sodišče za prekrške, kjer so odločili, da mora do včerajšnje obravnave ostati v priporu. Sodnica je odločila, da mora Švedinja odslužiti zaporno kazen devetih dni, ki pa jih je v zaporu že preživela, zato je bila včeraj že izpuščena na prostost.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta