Pretresljivo: Televizija objavila posnetke švedskem manekenke, ki je okupirala hrvaški otok, spregovorili so tudi krajani

A.L.
15.06.2022 10:34

Isabella Viola Lindblom je danes le še senca nekoč svetovno znane in uspešne manekenke.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Poročali smo že, da je 30-letnica okupirala otok Jaz pri hrvaški Rogoznici. Policija je zanjo vedela že nekaj časa, saj to ni prvi kraj, kjer se je odločila tako bivati. Medtem je domačinom prekipelo, v zgodbo so se vključile tudi vse pristojne institucije.

Profimedia

Šibeniška policija je po poročanju Dnevnik.hr povedala, da Švedinje ni več na otoku, a vse kaže, da to ne drži. Bila naj bi točno tam, kjer jo videvajo že tedne. Portal je zdaj objavil tudi posnetek, ki kaže, da 30-letnica živi v slabih pogojih.

Županja Rogoznice Anita Živković je prepričana, da manekenka, ki na otoku Jaz spi v šotoru, potrebuje strokovno pomoč. Domačini namreč poročajo, da preganja tako kopalce kot ribiče, takoj ko se približajo otoku. Poleg tega pa naj bi jo nekateri že začeli izkoriščati, saj naj bi imela Švedinja pri sebi tudi denar.

Isabella Viola Lindblom se je rodila v Göteborgu 27. novembra 1991. Ena njenih prvih manekenskih služb je bila na modni reviji Vena Cava spomladi 2010. Švedska manekenka se je pojavila na naslovnici julijske številke grške izdaje Votre Beauté 2012. Ukvarjala se je tudi z manekenstvom za blagovne znamke, kot je Comme Des Garcons.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta