(FOTO) Nekdanja najstniška zvezdnica ima hude psihične težave, gola in zmedena je hodila po središču mesta

D.Ži
21.06.2023 11:15

Amande Bynes se mnogi spomnijo iz oddaj in filmov televizije Nickelodeon, vmes pa je njena kariera šla strmo navzdol.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriško igralko Amando Bynes so policisti losangeleške policije v soboto odpeljali v pripor na oceno duševnega zdravja, piše TMZ.

Profimedia

Nekdanja zvezdnica televizijske mreže Nickelodeon je aprila zaključila psihiatrično zdravljenje, potem ko so jo pridržali, ker je gola tavala po ulicah Los Angelesa, zdaj pa se je zgodil nov incident.

Profimedia

Ni znano, ali jo je policija aretirala znotraj ali zunaj njenega doma, a policisti so za TMZ povedali, da jih je poklicala sama. Zdravstveno osebje jo je pričakalo na policijski postaji, da bi ocenilo, ali potrebuje nadaljnje zdravljenje.

Priče so povedale, da je bila med pogovorom s policisti mirna. Še vedno ni znano, ali je pridržana na policijski postaji ali pa so jo napotili v psihiatrično ustanovo.

Profimedia

Pomoč je sama poklicala tudi takrat, ko je gola tavala po ulicah. Takrat so jo odpeljali na bližnjo policijsko postajo, kjer je skupina zdravstvenih strokovnjakov ugotovila, da mora nujno nekaj časa ostati na psihiatričnem opazovanju.

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta